Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας, το απόγευμα του Σαββάτου 26/10 στο γήπεδο των Λιβανατών, η τοπική Δάφνη υποδέχθηκε τον Κεραυνό Βαθυκοίλου του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 4-1.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε νωρίς στο 16ο λεπτό με τον Άλντο. Το 2-0 έγινε με τον Μακρόπουλο στο 18΄και το 3-0 από τον Σπ. Ρίζο στο 35΄. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο στο 51΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μακρόπουλου για το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 75΄ με τον Στουρνάρα σε 4-1.

Οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρώσει  βαθμούς 9 στο πρωτάθλημα έχοντας κάνει το 3 στα 3 και συγκατοικούν την πρώτη θέση με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 3 βαθμούς με μία νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης η Δήμητρα Φραντζή με βοηθούς τους Κουρεμάδα και Χανή.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Ασημάκης Δημήτριος): Ραμέτα, Μακρόπουλος, Ρουμπής, Ευαγγελίου, Τσίκιμης (59΄ Στάικος), Σίδερης, Ρίζος Στ (59΄ Καντάς), Χότζα, Δαραμάρας, Ρίζος Σπ, Μπαρτζουλιάνος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ: Μπίρης (80΄ Κατσαούνος), Μέρας (30΄ Λινός), Τσιούμας (80΄ Στουρνάρας), Κωστόπουλος, Κωστόπουλος Ν., Μπακαλιάνος, Μπισμπιγιάννης, Μπούρχας, Κόμνος, Γερογιάκομος, Στουρνάρας.