Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η Αταλάντη με την οποία δίνει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και το πάθος που έδειξαν στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην διαιτησία αλλά και την τύχη που τους γύρισε την πλάτη. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο και τους συμπαραστάθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Παρά τις απουσίες, την ατυχία και την άνιση αντιμετώπιση από την διαιτησία, από την οποία η ομάδα μας έχει παράπονα, ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο αλλά και στο ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων, οι ποδοσφαιριστές μας αξίζουν τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και πάλεψαν το ματς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα η οποία είχε την τύχη με το μέρος της.

Τα δύο δοκάρια αλλά και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν την θέληση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας να γυρίζουν το αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε και δεν μας πτοεί κανένας...

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που για μία ακόμη φόρα γέμισαν το γήπεδο και στάθηκαν στο πλευρό στου Συλλόγου της πόλης μας.

Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''