Σε δύο μεταγραφές και σε τέσσερις ανανεώσεις, προχώρησε η Δόξα Ζηλευτού, εν όψει του νέου Πρωταθλήματος στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον δεξιό οπισθοφύλακα Στέλιο Φλώρο από την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και τον κεντρικό επιθετικό Κώστα Ζαγγανά από τον ΑΟ Φραντζή.
Επίσης ανανέωσε ο αμυντικός μέσος  Στέλιος Τζάθας, ο αριστερός οπισθοφύλακας Ηλία Ντίνος, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Διώτης και ο αμυντικός μέσος Κώστας Μανίκας.

Αναλυτικά

Δόξα Ζηλευτού

Η Δόξα συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν προχωρώντας στην απόκτηση του νεαρού Κώστα Ζαγγανά. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία!

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε η ομάδα της Δόξας, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον νεαρό αμυντικό Στέλιο Φλώρο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία!

Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον εδώ και πολλά χρόνια αμυντικό μέσο Κωνσταντίνο Μανίκα. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Ανανεώσεων συνέχεια,με τον μέσο Γιάννη Διώτη να συνεχίζει να ενισχύει την προσπάθεια για τη νέα σεζόν. Του ευχόμαστε καλή δύναμη για το νέο πρωτάθλημα με υγεία πάνω απ'όλα.

Ο ένας εκ των αρχηγών της Δόξας που αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός, ο Ηλίας Ντίνος, θα συνεχίσει και αυτός να βοηθάει για ακόμα μια χρονιά την ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για τη συνέχεια.

Άλλη μια ανανέωση ολοκληρώθηκε,με τον αμυντικό μέσο Στέλιο Τζάθα, να φορά τη φανέλα της Δόξας για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλά παραγωγικά παιχνίδια.