Η ΕΠΣ Φθιώτιδας γνωστοποίησε πως η Δόξα Μοσχοχωρίου και ο ΑΟ Φραντζή, παραιτήθηκαν και δεν θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας, στον 3ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε πως η Δόξα Μοσχοχωρίου, ήταν σε αδράνεια και απείχε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για 2 χρόνια, καθώς υποβιβάστηκε από την Α' Κατηγορία, ενώ μέσα στο καλοκαίρι έγινε μια προσπάθεια επαναδραστηριοποίησης της ομάδας, χωρίς αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον ΑΟ Φραντζή, συμμετείχε στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, η ομάδα αποτελούνταν από νεαρούς και φέρελπις ποδοσφαιριστές ακαδημιών, καθώς αποτελούσε εφαλτήριο για τη μύηση των παικτών στα Τοπικά Πρωταθλήματα, ωστόσο αντικειμενικές δυσκολίες ανάγκασαν τους ιθύνοντες να μην κατεβάσουν την ομάδα.

Τέλος να τονίσουμε πως και οι δύο ομάδες είχαν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, η Δόξα Μοσχοχωρίου και στο Κύπελλο Φθιώτιδας.

Αναλυτικά

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Μετά την έγγραφη παραίτηση από τους αγώνες του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας περιόδου 2019-2020, των σωματείων ΦΡΑΝΤΖΗ (2ος όμιλος) και ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 2011 (3ος όμιλος) οι αγώνες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ - ΦΡΑΝΤΖΗ και ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ 2011 κατακυρώνονται με τέρματα 3-0 στα σωματεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ και ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ αντίστοιχα.