Αν και τους χωρίζουν 3 κατηγορίες, ο Πανσερραϊκός κοίταξε στα μάτια τον Βόλο, αλλά το γκολ του Τσαούση στο 90' και το τελικό 1-1 δίνει στους Θεσσαλούς καθαρό προβάδισμα πρόκρισης. Ο Γιανναράκης άνοιξε το σκορ για τους Σερραίους. 

Ρεβάνς με… νόημα αναμένεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ Βόλου και Πανσερραϊκού. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα γκολ και τις εντυπώσεις στον πρώτο αγώνα του μεταξύ τους ζευγαριού, μένοντας στο 1-1 στις Σέρρες, με τους Θεσσαλούς να παίρνουν σχετικό προβάδισμα πρόκρισης χάρη στο εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν στα... χασομέρια (88'), με σκόρερ τον Τσαούση.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο δυσκολεύτηκε απέναντι στους σκληροτράχηλους Σερραίους, εγκλωβίστηκε από το πρέσινγκ και γλίτωσε την ήττα στο 88’, όταν ο Τσαούσης μετά από περίτεχνη ντρίμπλα και άψογο τελείωμα νίκησε τον Γιαννακίδη.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι του Άγγελου Διγκόζη, ομάδα Γ’ Εθνικής πλέον, δεν επέτρεψαν στους Βολιώτες να επιβάλλουν το ρυθμό τους, έφεραν στα μέτρα τους το ματς και ήταν εκείνοι που κατάφεραν να προηγηθούν στο 70ο λεπτό με έξοχη κεφαλιά του Θανάση Γιανναράκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντσι.

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στο πρώτο τέταρτο του ματς, με τον Κασμερίδη στο 8’ και τον Μουνίθ στο 15’ να σημαδεύουν αμφότεροι την οριζόντια δοκό για Πανσερραϊκό και Βόλο αντίστοιχα.

Η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου.

Πανσερραϊκός: Γιαννακίδης, Αποστολόπουλος, Κόντσι, Γιανναράκης, Γούρτσας, Κασμερίδης, Πολύζος, Πουλόπουλος, Ψάλτης, Ζερής, Πέτρου.

Βόλος: Μελίσσας, Ατιγιάτ, Τσίκα, Ηλιόπουλος, Κυζιρίδης, Λυράτζης, Μαντζής, Μαξ, Μήτογλου, Τσαούσης, Μουνίθ.

πηγή: gazzetta