Μεταγραφικό μπαμ πραγματοποίησε ο Παρνασσός Αμφίκλειας τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, αποκτώντας τον αριστερό ακραίο επιθετικό Χρήστο Μιχαήλ, που αναμφισβήτητα αποτελεί πολυτέλεια για την Κατηγορία.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση του Παρνασσού και ουσιαστικά για επιστροφή στην ομάδα, καθώς η εμπειρία του ποδοσφαιριστή από επίπεδο Εθνικών Κατηγοριών που έχει αγωνιστεί, θα προσθέσει δύναμη στη γραμμή κρούσης.

Ο Χρήστος Μιχαήλ επιστρέφει στην γενέτειρά του, όπου εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Διόνυσου Αμφίκλειας, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παρνασσό.

Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις και επιδόσεις, τον έφεραν στα Τμήματα Υποδομής Κ17 και Κ19 του Λεβαδειακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό Πειραιώς, στον Φωστήρα Καισαριανής,  στον Πρωτέα Φωκαίας, στη Δόξα Κορωπίου, στην ΑΕ Νίκαιας και στη Δόξα Βύρωνα.

Ο 30χρονος επιθετικός, φόρεσε επίσης τη φανέλα του ΑΣ Λαμία, του Φωκικού, της ΑΕ Ιστιαίας, του Οπούντιου Μαρτίνου, της Αταλάντης και του Ορχομενού.

Τέλος να τονίσουμε πως στο παλμαρέ του ο Χρήστος Μιχαήλ έχει αναδειχθεί πολλές φορές πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος ή των ομάδων που αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν ήταν νταμπλούχος με τον ΑΠΟ Αταλάντη στη Φθιώτιδα.