Καλημέρα. 

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ απόψε με τα φώτα να πέφτουν στο Βελιγράδι, εκεί που ο εκπρόσωπος της Ελλάδας αναμετράται με τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα πολύ καθοριστικό ματς και για τους δύο. 

Εκτός απ' το παιχνίδι του Ολυμπιακού, απόψε διεξάγονται άλλα επτά για την ίδια διοργάνωση. Αυτές είναι οι προτάσεις της βραδιάς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΣΑΧΤΑΡ, Χ2(Δ) 2,05.
Η πρωτάρα Αταλάντα υποδέχεται την πολύπειρη Σαχτάρ σε ένα παιχνίδι που πιθανώς να αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την πρόκριση. Σ' αυτόν τον όμιλο υπάρχει το μεγαθήριο Μάντσεστερ Σίτυ, που αναμένεται να κυριαρχήσει χωρίς πολλά προβλήματα. Και μετά υπάρχουν η Αταλάντα, η Σαχτάρ και η Ντυναμό Ζάγκρεμπ που θα παλέψουν για τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Οι ιταλοί έδειξαν παντελώς εκτός τόπου και χρόνου στη πρεμιέρα, όταν συνετρίβησαν απ' τη Ντυναμό. Και γενικά νομίζω πως δύσκολα θα δείξουν διαφορετικό πρόσωπο και στη συνέχεια, αφού τους λείπει η εμπειρία από διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Η Σαχτάρ είναι ψημένη σε τέτοια ματς και πιστεύω ότι θα το φέρει στα μέτρα της. Η διπλή ευκαιρία για ισοπαλία ή νίκη των φιλοξενούμενων πληρώνει πολύ καλά κι αξίζει το ποντάρισμα.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, 2 (1,67).
Αν και οι ρώσοι δείχνουν σε καλή κατάσταση, η διαφορά δυναμικότητας με τους ισπανούς του Σιμεόνε δεν καλύπτεται. Η Ατλέτικο είναι φοβερά κυνική κι αποτελεσματική σε τέτοια παιχνίδια, κάτι που γνωρίζουν πικρά οι μοσχοβίτες, αφού και πέρσι βρέθηκαν στο δρόμο των μαδριλένων και διασύρθηκαν. Μπορεί να μην σκοράρουν ξανά πέντε φορές οι ισπανοί, αλλά τους τρεις πόντους περιμένω ότι θα τους κερδίσουν.

ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΜΠΑΓΕΡΝ, Χ (3,85).
Το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής είναι αναμφίβολα αυτό που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τόττεναμ και Μπάγερν. Οι δύο ομάδες είναι τα πολύ μεγάλα ονόματα στον όμιλο του Ολυμπιακού και πολύ δύσκολα δεν θα κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η κόντρα του Κέιν με τον Λεβαντόφσκι, δύο εκ των μεγαλύτερων σέντερ φορ του κόσμου αυτή την περίοδο. Πεποίθησή μου ότι με την ισοπαλία δεν θα κλάψει κανείς εκ των δύο και σίγουρα θα δώσουν μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν.

Καλή επιτυχία.