Καλημέρα. Τελικά ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι, αφού η κόκκινη κάρτα στον Μπενζιά άλλαξε τις ισορροπίες και οι σέρβοι πήραν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Και τώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους το βουνό που λέγεται Μπάγερν. Μια Μπάγερν που χθες τρόμαξε όλη την Ευρώπη με την εφτάρα στο σπίτι της Τόττεναμ.

Απόψε έχουμε έχουμε το δεύτερο πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ας δούμε τις προτάσεις απ' το κουπόνι.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 2 (2,00).
Οι τσέχοι δεν έχουν άσχημη ομάδα, αλλά η κληρωτίδα τους έστειλε σε όμιλο κόλαση. Πάντως τη πρώτη αγωνιστική κατάφεραν να πάρουν βαθμό απ' την Ιντερ κι έδειξαν ότι δεν σκοπεύουν να παίξουν το ρόλο του καρπαζοεισπράκτορα. Αλλά οι γερμανοί διαθέτουν πολύ καλύτερη ομάδα και θέλουν πολύ το τρίποντο απόψε. Και περιμένω ότι θα το πάρουν και θα αποκτήσουν προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση.

ΖΕΝΙΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ, 1 (2,37).
Οι ρώσοι ξεκίνησαν εξαιρετικά, αποσπώντας ισοπαλία εκτός έδρας απ' τη Λυών. Εν αντιθέσει με τους λουζιτανούς που ηττήθηκαν στο σπίτι τους απ' τη Λειψία. Κι απόψε θα παραταχθούν με απουσίες βασικών παιχτών κόντρα στη Ζενίτ, κάτι που σίγουρα θα βαρύνει στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Εχω εμπιστοσύνη στη γηπεδούχο ότι με υπομονή θα βρει τον τρόπο να καταβάλλει την αντίπαλό της και θα μας πληρώσει στην εξαιρετική απόδοση του άσου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΙΝΤΕΡ, 2-3 γκολ (2,10).
Η ντεφορμέ Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο του Καμπιονάτο κι ο άσος πληρώνει με το στανιό λίγο πάνω από 1,50! Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Θα προτιμήσω να ποντάρω στο σύνολο 2-3 γκολ, αφού κι ο Βαλβέρδε κι ο Κόντε θα προσπαθήσουν να κοντρολάρουν το ρυθμό του παιχνιδιού και δεν θα ξαμολήσουν τις ομάδες τους να παίξουν φουλ επίθεση.

Καλή επιτυχία.