Τρίτη μέρα με ευρωπαϊκά παιχνίδια και τη σκυτάλη παίρνει το Γιουρόπα Λιγκ. Πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια σε μία πολύ κρίσιμη αγωνιστική, αφού όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες και στα περισσότερα απ' τα αποψινά ματς θα πέσουν κορμιά.

Επέλεξα τέσσερα παιχνίδια για ποντάρισμα και είναι τα παρακάτω.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (2,38).
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη κορυφή του ομίλου τους κι απόψε θέλουν και οι δύο τη νίκη, ώστε να βρεθούν στην πρώτη θέση χωρίς συγκάτοικο. Καμία απ' τις δύο δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση και στα εθνικά τους πρωταθλήματα απέχουν απ' τη κορυφή. Παρότι οι άγγλοι θα έχουν σημαντικές απουσίες, η διαφορά ποιότητας των δύο ρόστερ παραμένει πολύ μεγάλη. Και γι' αυτό θα ποντάρω στους κόκκινους διαβόλους, ότι απόψε θα καταφέρουν να φύγουν απ' τη Σερβία με τους τρεις πόντους.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ, 1 (2,15).
Αλλο ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τους αυστριακούς να θέλουν να παραμείνουν πρώτοι και τους τούρκους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Η Βολφσμπέργκερ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το σαρωτικό διπλό επί της Γκλάντμπαχ, αλλά τώρα δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Η Μπασακσεχίρ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τουρκίας αυτή την περίοδο και η εμπειρία των παιχτών της μπορεί να κάνει τη διαφορά απόψε. Οσο κι αν το παλέψει η φιλοξενούμενη, περιμένω την Μπασακσεχίρ να κυριαρχήσει.

ΧΕΤΑΦΕ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ, over 2,5 goals (1,95).
Ο πρώτος υποδέχεται τον δεύτερο σ' ένα ακόμα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι. Η Χετάφε με νίκη αγκαλιάζει την πρόκριση, αλλά η Βασιλεία είναι ομάδα με τρομερή επιθετική ευχέρεια και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Προβλέπω ότι θα σημειωθούν κάμποσα γκολ εδώ κι επιλέγω το όβερ λόγω καλύτερης απόδοσης απ' το αμφίσκορο.

ΝΤΥΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ, 1 (1,93).
Κι άλλο ένα ντέρμπυ πρωτοπόρων, αφού οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση. Πολύ κλειστός όμιλος με λίγα γκολ μέχρι στιγμής. Οι ουκρανοί έχουν το αβαντάζ της έδρας, ενώ είναι και σε μεγάλη φόρμα τον τελευταίο μήνα. Και γι' αυτό θα τους δώσω την ψήφο μου απέναντι στους λιγότερο σταθερούς δανούς.

Καλή επιτυχία.