Καλημέρα. Επανερχόμαστε στα εθνικά πρωταθλήματα μετά το τριήμερο με Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Τα ντέρμπυ της αγωνιστικής διεξάγονται αύριο, αλλά και το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι για πέταμα.

Οι προτάσεις του Σαββάτου.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΣΕΦ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 1 (2,15).
Ξινή της βγήκε της Γουέστ Χαμ η νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού από τότε δεν ξανασταύρωσε τρίποντο. Αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να σπάσει αυτό το κακό σερί, αφού η Σέφφιλντ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ως ομάδα. Η Γουέστ Χαμ υπερέχει αρκετά σε ποιότητα παιχτών της σημερινής της αντιπάλου. Προς ώρας είναι ισόβαθμες, αλλά έχει φτάσει η ώρα να ξεχωρίσουν οι ομάδες με τα αξιόλογα ρόστερ.

ΝΟΤΙΝΓΚΧΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ, 1 (2,15).
Εκεί που πήγαινε σφαίρα η Νότινγκχαμ Φόρεστ, της ήρθαν κατακέφαλα δύο απανωτές ήττες και της έκοψαν τη φόρα. Αλλά τρίτη σερί γκέλα δεν βλέπω να έρχεται, αφού η Ρέντινγκ δεν αποτελεί φόβητρο και στόχος της είναι απλά η παραμονή.

ΡΕΜΣ - ΝΙΜ, 1 (1,84),
Τη καλύτερη σαιζόν της εδώ και πολλά χρόνια διανύει η Ρεμς, αφού καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Το αντίθετο για τη Νιμ που δείχνει ανήμπορη να ξεφύγει απ' τις τελευταίες θέσεις. Με βάση όσα έχουμε ως τώρα απ' τις δύο ομάδες, δεν βλέπω πως μπορεί να σπάσει ο άσος εδώ.

Καλή επιτυχία.