Ωραία βδομάδα περάσαμε με το τριήμερο των αγώνων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα επανερχόμαστε στις εθνικές λίγκες. Τα μεγάλα ντέρμπυ της αγωνιστικής διεξάγονται αύριο, αλλά και το σαββατιάτικο κουπόνι έχει ενδιαφέρον για τους παίχτες.

Οι προτάσεις του Σαββάτου.

ΣΟΥΟΝΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ, 1 (2,06).
Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, εάν η πρωτοπόρος υποδεχόταν την ουραγό, η απόδοση του άσου θα ήταν σχεδόν μηδαμινή. Αλλά εδώ είναι Αγγλία και ισχύουν άλλοι κανόνες κι ακομα κι η ουραγός έχει τύχη στα παιχνίδια. Εγώ, πάντως, θα ποντάρω στη γηπεδούχο που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τσάρλτον. Η Στόουκ είναι η μοναδική ομάδα της Τσάμπιονσιπ χωρίς νίκη μετά από δέκα παιχνίδια και το μέλλον της προμηνύεται πολύ δύσκολο.

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ, 1Χ(Δ) (1,85).
Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο θέλουν πολύ και οι δύο αντίπαλοι. Εδώ υπάρχει και μια κόντρα σχετικά με τον Ντέλετιτς, ο οποίος έφυγε απ' τη Λάρισα ως ελεύθερος και πήγε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες, πρώτα με την Ξάνθη και στο καπάκι η τεράστια ανατροπή στο Χαριλάου επί του Αρη. Και οι κιτρινόμαυροι έχουν αναστηθεί απ' την ώρα που έφυγε ο κωμικός Καρντόσο κι ανέλαβε ο Κωστένογλου. Ωστόσο θεωρώ πως το άστρο του προπονητή της ΑΕΚ αρχίζει να δύει, αφού πιο πολύ βασίζεται στην ανύψωση του ηθικού των παιχτών και πολύ λιγότερο στις ανεπαρκείς προπονητικές του ικανότητες. Και γι' αυτό θα κοντράρω την ΑΕΚ και θα ποντάρω στη διπλή ευκαιρία του άσου με την ισοπαλία.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ, 1 (2,02).
Ενας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά. Αλλά οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς καλύτερο ρόστερ κι έχουν βγάλει και δυσκολότερο πρόγραμμα. Η Γουέστ Χαμ έχει φιλοδοξίες για έξοδο στην Ευρώπη φέτος και παιχνίδια όπως το σημερινό δεν θα τα αφήσει να της ξεφύγουν.

Καλή επιτυχία.