Μετά από τρεις εβδομάδες το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξανά στο προσκήνιο. Για τους έλληνες το μεγάλο ματς της αγωνιστικής είναι αυτό του Ολυμπιακού κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Μπάγερν. Το Καραϊσκάκη αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο, αφού δεν υπάρχει οπαδός των ερυθρόλευκων που δεν θέλει να δει από κοντά αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Καλή τύχη στην ελληνική ομάδα στο πολύ δύσκολο έργο που έχει απόψε. Κι ας περάσουμε στις προτάσεις της στήλης για ποντάρισμα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, 2-3 γκολ (2,00).
Οι ισπανοί ισοβαθμούν στη κορυφή του ομίλου με τη Γιουβέντους, ενώ οι γερμανοί βρίσκονται στον βυθμό χωρίς βαθμό ακόμα. Η απόδοση του άσου είναι αρκετά ψαλιδισμένη και δεν αξίζει. Θα προτιμήσω να ποντάρω σε σύνολο γκολ. Οι μαδριλένοι έχουν σιδερένια άμυνα, αλλά μπροστά δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα. Γι' αυτό περιμένω πως το σκορ δεν θα ξεφύγει ψηλά και το σύνολο 2-3 έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

ΣΑΧΤΑΡ - ΝΤΥΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ, γκολ/γκολ (1,80).
Πολύ σπουδαίο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες, που δείχνουν ότι θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη θέση πίσω απ' την ασυναγώνιστη Μάντσεστερ Σίτυ. Προς ώρας, είναι ισόβαθμες και σίγουρα θα ματώσουν στα δύο απανωτά παιχνίδια που θα δώσουν μεταξύ τους. Και οι δύο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ διαθέτουν πολύ καλούς παίχτες στον μεσοεπιθετικό τομέα. Είναι μεγάλο ρίσκο να ψάξω νικητή, γι' αυτό θα προτιμήσω να ποντάρω στο αμφίσκορο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΡΕΑΛ, 1Χ(Δ) (2,30).
Κανείς δεν το περίμενε αρχικά, αλλά αυτό το παιχνίδι προέκυψε να είναι ζωής και θανάτου, αφού η Ρεάλ έχει μεγάλα προβλήματα και βρίσκεται αυτή τη στιγμή να έχει μόλις ένα βαθμό και να κινδυνεύει σοβαρά με ατιμωτικό αποκλεισμό. Συν τοις άλλοις, απόψε θα παραταχθούν στην Κωνσταντινούπολη με πολύ σοβαρές απουσίες, ενώ κι ο Ζιντάν αμφισβητείται ανοιχτά πλέον και η θέση του είναι σε κίνδυνο. Οι τούρκοι ξέρουν ότι άλλη τέτοια ευκαιρία δεν θα ξαναβρούν και σίγουρα θα δώσουν και τη ψυχή τους για τη νίκη. Προσωπικά, πιστεύω πως οι μαδριλένοι δεν θα νικήσουν απόψε και θα ποντάρω στη διπλή ευκαιρία του άσου και της ισοπαλίας.

Καλή επιτυχία.