Κυριακή με πολύ δυνατά παιχνίδια σήμερα. Σαφώς το ματς που μαγνητίζει τα βλέμματα είναι το πολύ μεγάλο ιταλικό ντέρμπυ στο Μιλάνο ανάμεσα σε Ιντερ και Γιουβέντους. Πολύ σημαντικά παιχνίδια θα δώσουν εκτός έδρας ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ, που θα προσπαθήσουν να αλώσουν το Χαριλάου και την Τρίπολη. Και αρκετά ακόμα εξαιρετικά ματς σε διάφορες χώρες σήμερα.

Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (1,96).
Που θα πάει, κάπου θα πανηγυρίσει κι η Γιουνάιτεντ. Κι αν δεν κερδίσει και την ταλαιπωρημένη Νιούκαστλ, τότε ποιον θα κερδίσει; Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα αποφύγει τον υποβιβασμό η γηπεδούχος φέτος, εκτός αν ρίξει πολλά λεφτά το Γενάρη στις μεταγραφές και σουλουπώσει το ρόστερ της. Οσα προβλήματα κι αν έχουν οι κόκκινοι διάβολοι, αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουν.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ, 1 (2,25).
Εδώ οι μπουκ μετράνε και το ταξίδι της Αϊντραχτ στην Πορτογαλία και το ματς που έδωσε για το Γιουρόπα, γι' αυτό κι έχει τσιμπήσει προς τα πάνω η απόδοση του άσου. Αλλά η κούραση αντισταθμίζεται απ' το πολύ ανεβασμένο ηθικό των γηπεδούχων που προέρχονται από δύο εκτός έδρας νίκες σε Μπουντεσλίγκα και Γιουρόπα. Η Βέρντερ βρίσκεται στη δωδέκατη θέση και δεν δείχνει ικανή για κάτι αξιόλογο φέτος.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΧΕΤΑΦΕ, 1 (1,96).
Οι βάσκοι της Σοσιεδάδ δείχνουν πολύ δυνατοί και θα το παλέψουν για έξοδο στην Ευρώπη. Η Χετάφε παίζει στην Ευρώπη, αλλά μάλλον τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη της πέφτουν βαριά. Και γι' αυτό έχει μόλις μία νίκη ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Σοσιεδάδ έχει 2/2 στην έδρα της ως τώρα, ενώ υπέταξε ακόμα και τη Ατλέτικο Μαδρίτης εκεί μέσα.

Καλή επιτυχία.