Καλημέρα. Απόψε έχει σειρά το Γιουρόπα Λιγκ. Είχαμε καλομάθει τα προηγούμενα χρόνια με ελληνική παρουσία στους ομίλους, αλλά φέτος οι ομάδες μας τα έκαναν σαλάτα. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο ΑΠΟΕΛ, για να λέμε πως δεν απουσιάζει εντελώς το ελληνικό αίμα απ' τη διοργάνωση.

Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε απόψε.

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (2,50).
Απίστευτη η απόδοση που πληρώνει η νίκη των άγγλων, δείγμα της κακής κατάστασης των κόκκινων διαβόλων φέτος. Αλλά το Γιουρόπα είναι μια διοργάνωση που όποιος την κερδίσει, αυτομάτως κερδίζει εισητήριο για τους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει την αγγλική ομάδα, η οποία είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του εν λόγω τροπαίου τη τρέχουσα σαιζόν. Και παρότι η Αλκμααρ φέτος τα πάει εξαιρετικά, νομίζω πως το ειδικό βάρος των δύο αντιπάλων δεν έχει καμία σχέση. Η αγγλική ομάδα σίγουρα έχει τη δυνατότητα να αλώσει την έδρα των ολλανδών και πιστεύω ότι θα το πετύχει.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ, 1 (2,06).
Σε εξαιρετική κατάσταση οι μοσχοβίτες που προηγούνται στο ρωσικό πρωτάθλημα, την ώρα που οι καταλανοί παραπαίουν και δείχνουν ότι φέτος μπορεί και να κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Και δεν ξέρω με τι ψυχικά αποθέματα θα αγωνιστούν απόψε οι φιλοξενούμενοι, μετά το τραγικό σερί που έχουν τον τελευταίο καιρό και ξέροντας ότι την Κυριακή τους περιμένει η Μαγιόρκα για ντέρμπυ ουραγών. Οι ρώσοι ηττήθηκαν στη πρεμιέρα απ' τη Λουντογκόρετς κι απόψε θέλουν μόνο τη νίκη. Και με τον συγκεκριμένο αντίπαλο νομίζω ότι έχουν μεγάλη τύχη να την κατακτήσουν.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΧΕΤΑΦΕ, γκολ/γκολ (1,95).
Πολύ αμφίρροπο ματς που μπορεί να γείρει προς οποιαδήποτε πλευρά. Και οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν εξαιρετικούς παίχτες στην επίθεση και γι' αυτό θα προτιμήσω να ποντάρω στο αμφίσκορο, αντί να ψάχνω για νικητή.

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ, 2 (1,87).
Ενα ματς στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας. Οι νορβηγοί δεν τα πάνε καλά φέτος και νομίζω ότι θα είναι ο φτωχός συγγενής του ομίλου. Οι ολλανδοί ξεκίνησαν με σπουδαία νίκη κόντρα στην Σπόρτινγκ και θέλουν να συνεχίσουν με ακόμα μία επιτυχία, που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Καλή επιτυχία.