Το γήπεδο της Στυλίδας εξετάζει για έδρα ο Ολυμπιακός Βόλου, εν όψει της αναμέτρησης που έχει τη 2η Αγωνιστική στη Football League με τη Βέροια την ερχπομενη Κυριακή, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Απόλλωνα Πόντου την επόμενη Τετάρτη.

Μετά τα "γνωστά" προβλήματα με το Πανθεσσαλικό και το ΔΑΚ Βόλου, γίνεται επανασπορά στα γήπεδα του Βελεστίνου και του Αλμυρού και οι ερυθρόλευκοι αναζητούν προσωρινή αν όχι μόνιμη έδρα.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας, απευθύνθηκαν σε γειτονικούς νομούς, με τη Λάρισα να έχει πάρα πολλές δυσκολίες και με τη Στυλίδα να φαντάζει ως ιδανική λύση, αφού απέχει μόλις 45' λεπτά από το Βόλο και σαν γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις, αφού πρόσφατα έγιναν και νέες παρεμβάσεις σε αποδυτήρια, κερκίδες και αγωνιστικό χώρο.

Να τονίσουμε πως σήμερα, ήταν προγραμματισμένο ραντεβού στο ΔΑΚ Στυλίδας από ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του ΑΟΣ, για να γίνει αυτοψία, όμως πήρε αναβολή μάλλον για Τετάρτη.


Ο Ολυμπιακός Βόλου εξετάζει κάθε λεπτομέρεια για το τι απαιτείται για να διεξαχθεί ένας αγώνας βάση των Κανονισμών και στην  προκειμένη περίπτωση το ΔΑΚ Στυλίδας έχει πολλά πλεονεκτήματα, αφού είναι σε κοντινή απόσταση (μία ώρα από τον Βόλο), έχει βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο έχει, πληροί τις προϋποθέσεις, αφού διαθέτει 800 καθίσματα και βρίσκεται σε μία περιοχή, όπου δεν υπάρχει κίνδυνος για επεισόδια, όπως στη Λάρισα.

Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι το γήπεδο που θα επιλεγεί, να εξασφαλίζει τις σωστές συνθήκες για τη ζωντανή κάλυψη του αγώνα από τη ΕΤ3, αφού το ματς είναι τηλεοπτικό, και γι’ αυτό υπάρχουν οι σχετικές συνεννοήσεις με τη διοργανώτρια αρχή. 
Αν στο γήπεδο της Στυλίδας μπορεί να γίνει απρόσκοπτα μετάδοση, τότε είναι πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιήσουν οι ερυθρόλευκοι.

Τέλος αν δεν ευδοκιμήσει η λύση της Στυλίδας, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός Βόλου να επιλέξει ακόμη ένα γήπεδο από τη Φθιώτιδα, αυτό του Δομοκού.