Την πρώτη εντός έδρας νίκη του στη φετινή Pre League και μάλιστα "καθαρή" πέτυχε ο ΑΟ Λαμίας ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα και χωρίς πρόβλημα με 3-0 σετ (25-14, 25-18, 25-14) της Αρτέμιδας Κορυδαλλού στο "Χαλκιοπούλειο" στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση παρά τα προβλήματα με τους τραυματισμούς σημαντικών αθλητριών που της προέκυψαν, όπως η βασική κεντρικός και μια εκ των βασικών ακραίων της, με αποτέλεσμα το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου να αναζητεί λύσεις... εκ των έσω για να καλύψει τις σημαντικές απουσίες, πράγμα που κατάφεραν κόντρα στην ομάδα του Κορυδαλλού.  

Πλέον άπαντες στο λαμιώτικο συγκρότημα βλέπουν το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής που είναι και πάλι εντός έδρας κόντρα στον εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, ΦΟ Βριλησσίων, που η νίκη είναι το μεγάλο ζητούμενο σε ένα  ακόμη εντός έδρας ματς.  
Στο πρώτο σετ, ο ΑΟΛ ξεκίνησε δυνατά, έχοντας από την αρχή το προβάδισμα (2-0, 4-2, 5-3) με τη Αρτέμιδα να ισοφαρίζει σε 5-5. Με τη Τζούριτς στο σερβίς, οι αθλήτριες του Ηλία Αγγέλη, κατάφεραν να προηγηθούν με 4 πόντους (9-5), διαφορά που είδαν ωστόσο να μειώνεται ακόμα και στον πόντο (10-9). 

Ωστόσο στη συνέχεια με τη Τζούριτς, να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και τις Νούσια, Σαββίδου και Καϊμάκη να παίρνουν άσσους από τη θέση του σέρβις, ο ΑΟΛ επέβαλλε το ρυθμό του και έφτασε να προηγείται με 6 πόντους (17-11, 18-12, 20-14). Πλέον τα πάντα είχαν κριθεί και οι γηπεδούχες κατέκτησαν εύκολα το σετ με 25-14, κάνοντας το 1-0. 

Με... φόρα από την κατάκτηση του προηγούμενου σετ, η ομάδα της Λαμίας, ξεκίνησε ιδανικά και το δεύτερο σετ, παίρνοντας από την αρχή σαφές προβάδισμα στο σκορ, δείχνοντας ότι θέλουν να... τελειώσουν με την υπόθεση "καθαρή" νίκη όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Οι γηπεδούχες βρέθηκαν να προηγούνται με 6-1, 6-2, 7-3 και 8-3, με τις φιλοξενούμενες ωστόσο να προσπαθούν να επιστρέψουν στο σκορ, πράγμα που κατάφεραν στα... μισά του σετ, όταν έφτασαν να μειώσουν τη διαφορά στον πόντο (13-12, 14-13, 15-14) ισοφαρίζοντας μάλιστα σε 15-15 και 16-16, δίνοντας νέα τροπή στην εξέλιξη του σετ. Ωστόσο σε αυτό το σημείο, ο ΑΟΛ έτρεξε ένα 4-0 σερί, με το σερβίς της Κοχιαδάκη αρχικά να σταματάει στο φιλέ έγινε το 17-16 και με δύο πόντους της Νούσια και άσσο της Τζούριτς, τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη έφτασαν στο 20-16, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση και αυτού του σετ, πράγμα που κατάφεραν στο τέλος, επικρατώντας με 25-18. της Αρτέμιδας, κάνοντας το 2-0 και αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα νίκης. 

Στο τρίτο σετ, ο ΑΟΛ ξεκίνησε πολύ δυνατά - όπως και στα δύο προηγούμενα - και βρέθηκε από νωρίς σε θέση οδηγού στο σκορ, αφού προηγήθηκε με 6-0 και 6-1. Οι Λαμιώτισσες συνέχισαν στον καλό τους ρυθμό και συνέχισαν να έχουν την πρωτοπορία στο σκορ και μάλιστα χτίζοντας μεγάλη διαφορά, που απλοποίησε την υπόθεση "τρίποντο", αφού βρέθηκε να προηγείται με ακόμα και με +11 (20-9, 22-11) και 25-14 σκορ με το οποίο έκλεισε και το τρίτο σετ.

Φωτορεπορτάζ