Εχει και την... πλάκα της τελικά η φετινή Serie A, η οποία είχε ξεκινήσει σε λογική (Τάκη Τσουκαλά) «εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω»! Γιατί; Διότι το ίνδαλμα των οπαδών της Νάπολι, ονόματι Μαουρίτσιο Σάρι έκανε ό,τι πιο απαγορευμένο στον ιταλικό νότο: ανέλαβε από φέτος τη Γιουβέντους. 

Και οι τιφόζι της Γιούβε το ζουν... από την ανάποδη καθώς ένα δικό τους ίνδαλμα (όταν κλοτσούσε το τόπι στο «Ντέλε Αλπι»), ο Αντόνιο Κόντε, ανέλαβε τη (μισητή τους) Ιντερ και παρουσιάζει ήδη μια εξαιρετική ομάδα.

Δεν είναι όμως μόνο ο Σάρι και ο Κόντε στην εν λόγω... ανώμαλη λίστα. Ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Νάπολι, είναι δηλωμένος οπαδός της Μίλαν εκτός του ότι την οδήγησε σε μεγάλες διακρίσεις, τίτλους αλλά και Champions League. Η οποία Μίλαν απέλυσε πρόσφατα τον Μάρκο Τζιαμπάολο και προσέλαβε τον Στέφανο Πιόλι, άλλοτε προπονητή μα, κυρίως, οπαδό της... Ιντερ.

Εν κατακλείδι ο «μπιανκονέρο» Σάρι είναι Νάπολι, ο «παρτενοπέι» Αντσελότι είναι Μίλαν, ο «ροσονέρο» Πιόλι είναι Ιντερ και ο «νερατζούρο» Κόντε είναι... Γιούβε. Καλό;

Κατά τα λοιπά, οι αποδόσεις είναι αριθμοί και, ως γνωστόν, οι αριθμοί σπάνια ψεύδονται: η Γιουβέντους παραμένει πρώτο φαβορί για τον τίτλο, μετά και τη νίκη της στο Derby d’ Italia επί της Ιντερ, με τιμή πέριξ του 1.50.

Στην ελληνική Super League ο Ολυμπιακός από το 2.20 έπεσε στο 1.60 (έναντι, πια, 2,45 του ΠΑΟΚ), στην Αγγλία η... εκκωφαντική εκκίνηση της Λίβερπουλ μετέτρεψε το αρχικό 3.25 σε 1.57 (!) και στην Ισπανία, παρά τη μέτρια εκκίνησή της, τον πρώτο λόγο (πάντα σύμφωνα με τις αποδόσεις) έχει η Μπαρτσελόνα...


Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο αλλά και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου