Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού - #FootballPeople weeks - σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού.

Το μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα έχει σκοπό να ενώσει όλους τους ανθρώπους στη γιορτή του ποδοσφαίρου και να απομονώσει τα στοιχεία του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας τους φιλάθλους και όσους εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο, με το μήνυμα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Το ποδόσφαιρο προάγει τις αξίες της ενσωμάτωσης όσων προσπαθούν να κάνουν το ποδόσφαιρο ένα παιχνίδι για όλους, ανεξάρτητα από το ποιοι είμαστε, που βρισκόμαστε και ποιες είναι οι πεποιθήσεις μας.

Την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.