Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος του, το απόγευμα του Σαββάτου 2/11 στο γήπεδο της Στυλίδας, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε την Δάφνη Λιβανατών, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Από τη μία μεριά η Στυλίδα του Ανδρέα Ανυφαντή, με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της σαφώς βελτιωμένη από τους προηγούμενους αγώνες μιας και επιστρέφουν σιγά σιγά βασικοί παίκτες λόγω των τραυματισμών τους έδειξε να θέλει από την αρχή το παιχνίδι. 

Μπήκε δυνατά και είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο τέρμα χωρίς ωστόσο να τα καταφέρνει, μέχρι τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Η υπεροχή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταφράστηκε σε γκολ στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47΄ με ωραία προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση του Μπίκου.


Από την άλλη η Δάφνη Λιβανατών, του Δημήτρη Ασημάκη που ήρθε με το απόλυτο 3 στα 3 στη Στυλίδα, προσπαθούσε να δημιουργήσει και αυτή με τη σειρά τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση. Όμως στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε περισσότερο και κατάφερε να ισοφαρίσει το ματς σε 1-1 χάρη σε κοντινή προβολή του Ρίζου στο 87΄. 


Μάλιστα στην εκπνοή του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 90΄ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη όμως το δυνατό μακρινό σουτ του Τέγου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ραμέτα και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Καλύβα και Κουτσόβουλο.



Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΣΤΥΛΙΔΑ (Ανδρέας Ανυφαντής): Μωράτης, Βαρυπάτης Ι., Αλμετάη, Τέγος, Κουφιώτης Αλ., Τσότζορας, Μπίκος, Κραβαρίτης, Κουφιώτης Κ., Βαρυπάτης Κ., Βαρυπάτης Χ.



ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Δημήτρης Ασημάκης): Ραμέτα, Μακρόπουλος, Ρουμπής, Ευαγγελίου, Τσικίμης, Σιδέρης, Ρίζος Στ., Χότζα, Μπαρτζουλιάνος, Ρίζος Σπ., Παναγιωτάκης.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: