Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Παμμωλιακός, ο οποίος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Λαμίας στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.
Οι “πράσινοι” αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να φύγουν τελικά με το σπουδαίο γι' αυτούς “τρίποντο” που τους έφερε στους 10 βαθμούς, όσους έχουν Δάφνη Λιβανατών, Προοδευτική Λάρυμνας και Μαλεσίνα, μένοντας στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη οι “ερυθρόλευκοι”, αν και προηγήθηκαν δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα αν και στο τέλος έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς. 

Το φιλμ του αγώνα: 

Α' ΜΕΡΟΣ

8' Σουτ του Αντωνίου, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ντούλα, στην πρώτη καλή στιγμή του Παμμωλιακού στο ματς. 
12' 1-0 ο Ολυμπιακός Λαμίας. Από λάθος του Κοκονδύνη, ο Δημητρέλης έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Ευαγγελόπουλο που μόνος σε κενή εστία, δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ. 
22' Δυνατό σουτ του Κάντζαρη για τον Ολυμπιακό Λαμίας, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοκονδύνης.
25' Καλή στιγμή για τους “ερυθρόλευκους” με τον Ι. Παπαϊωάννου, να εκτελεί το φάουλ και τον Δημητρέλη να πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. 
32' Κόρνερ του Αντωνίου, κεφαλιά του Σταυρόπουλου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντούλα. 
42' Νέα ευκαιρία για τον Παμμωλιακό, από πλάγιο του Σκόρδα, ο Παπαναστασίου έκανε την κεφαλιά, με τον Ντούλα να αποκρούει και σε δεύτερο χρόνο να μπλοκάρει. 

Β' ΜΕΡΟΣ

50' 1-1 ο Παμμωλιακός. Από πλάγιο του Σκόρδα, ο Αντωνίου “κατέβασε” τη μπάλα με το στήθος και με καταπληκτικό γυριστό σουτ, νίκησε τον Ντούλα για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους.
57' Εκτέλεση φάουλ του Ι. Παπαϊωάννου με τον Μάγιο να κάνει την κεφαλιά και με τη μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ. 
61' 1-2 ο Παμμωλιακός. Ο Αντωνίου, εκτέλεσε απευθείας το φάουλ - που κέρδισε νωρίτερα ο Τσάρας - και η μπάλα αφού βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντούλα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. 
67' Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Παπαναστασίου εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Αυγουστάτος έκανε την κεφαλιά, με τον Κάντζαρη να διώχνει πάνω στη γραμμή. 
72' Ο Δημητρέλης έκανε το πλασέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή με τον Κοκονδύνη να διώχνει σε κόρνερ. 
77' Σουτ του Τσάρα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ντούλας.
84' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Λαμίας να ισοφαρίσει, όταν ο Α. Γιώτης, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Αποστόλου να μην πιάνει όπως ήθελε την κεφαλιά, με τη μπάλα, αφού έσκασε πρώτα, στη συνέχεια να καταλήγει, πάνω από τα δοκάρια του Κοκονδύνη.
89' Σουτ του Μπράχου για τον Παμμωλιακό, μπλόκαρε ο Ντούλας. 
90' Πλασέ του Αφεντουλίδη για τους γηπεδούχους, η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ, αφού βρήκε σε σώματα αμυνόμενων του Παμμωλιακού. 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός Λαμίας (Γ. Αποστόλου)
Ντούλας, Αφεντουλίδης, Κάντζαρης, Μάγιος, Παπαϊωάννου Ι. (82' Γιώτης Γ.), Καμίδης, Σαΐτης (65' Γιώτης Α.), Ευαγγελόπουλος, Δημητρέλης (74' Αποστόλου), Φωτόπουλος (69' Κυριακίδης), Παπαϊωάννου Χ.
Παμμωλιακός (Κ. Ζαχαρόπουλος)
Κοκονδύνης, Σκόρδας, Χριστοδούλου, Αυγουστάτος, Σταυρόπουλος, Μπουσδούκος, Χαλαστάνης (46' Τσάρας), Παπανικολάου, Αντωνίου, Παπαναστασίου (70' Γκούρλιας), Παπαμίχος [46' Μπράχος (90+1' Χότζα)].


Video

Φωτορεπορτάζ