Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Συνέχεια στην πολύ καλή φετινή της πορεία, έδωσε η Προοδευτική Λάρυμνας, η οποία πέρασε με νίκη, 3-1, από την Αγία Παρασκευή, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας "Άρης Δάρρας" της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η λοκρική ομάδα, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο από τα τρία συνολικά τέρματα που πέτυχε στην αναμέτρηση, έφτασε στην πολύτιμη γι' αυτή νίκη που την ανέβασε στους 13 πόντους, όσους έχουν Μαλεσίνα και Παμμωλιακός. 

Από την άλλη, η Νίκη, αν και έδωσε τον πρώτο της αγώνα για φέτος στη φυσική της έδρα, δεν μπόρεσε να συνδυάσει το γεγονός αυτό με ένα θετικό γι' αυτή αποτέλεσμα. Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου, προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να... επιστρέψει αλλά είχε δύσκολο έργο μπροστά της μιας και είχε βρεθεί με τρία τέρματα πίσω στο σκορ από τις αρχές του β' ημιχρόνου. 

Το φιλμ του αγώνα: 

Α' ΜΕΡΟΣ

6' Πρώτη ευκαιρία στον αγώνα για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, όταν ο Αθ. Ζήσιμος, έπιασε ένα σουτ εκτός περιοχής με τη μπάλα να καταλήγει όμως αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Μερμίγγη. 
10' 0-1 για την Προοδευτική Λάρυμνας. Η λοκρική ομάδα, στην πρώτη της καλή στιγμή στον αγώνα, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν ο Πέππας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και νίκησε τον Σκοτίδα για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 
18' Νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέππα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Σκοτίδα.
23' Μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική. Από νέο φάουλ του Πέππα, ο Παπαδάκης έκανε την κεφαλιά με τον Σκοτίδα να αποκρούει δύσκολα και στη συνέχεια η μπάλα να σταματάει και στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και στην επαναφορά, ο Νικολόπουλος έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 
26' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δάρρα, έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Σκοτίδας.
30' Ο Πέππας εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά για την Προοδευτική, ο Σκοτίδας έδιωξε με τις γροθιές και στη συνέχεια ο Παπαδάκης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ.
36' 0-2 η Προοδευτική Λάρυμνας με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Παπαδάκη λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σκοτίδα που είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για να γίνει το 0-2 για την ομάδα της Λάρυμνας. 


Β' ΜΕΡΟΣ

47' 0-3 για την Προοδευτική. Οι φιλοξενούμενοι με... γκολ από τα αποδυτήρια κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και να θέσουν γερές βάσεις για να πάρουν το "τρίποντο". Ο Παπαδάκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή της Νίκης Αγίας Παρασκευής, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Δάρρα και αυτός απέναντι στον Σκοτίδα, δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 0-3 για την ομάδα του Ηλία Λιόντου. 
65' Καλή στιγμή για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, όταν από φάουλ του Ζήσιμου, ο Καπούλας αρχικά και ο Τάτσης στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. 
70' 1-3 η Νίκη Αγίας Παρασκευής. Από ωραία κομπίνα των Τσαδήμα και Αθ. Ζήσιμου, ο δεύτερος εκτέλεσε το φάουλ για την ομάδα του και νίκησε τον Μερμίγγη για να μειώσει σε 1-3 για τους γηπεδούχους και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο του αγώνα. 
83' Μακρινό σουτ του Καπούλα για τη Νίκη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Χανή και Κουτσόβουλο 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νίκη Αγ. Παρασκευής (Α. Επίσκοπος)
Σκοτίδας, Τσαδήμας, Λύκος (50' Μπούρας), Γενιτσαρόπουλος, Τάτσης, 
Επίσκοπος (81' Ζήσιμος Β.), Ζήσιμος Αθ., Καραγιάννης (46' Στοφόρος), Σκαρλάτος, Καραγεώργος (46' Κοντονίκος), Καπούλας

Προοδευτική Λάρυμνας (Η. Λιόντος)
Μερμίγγης, Γκερπινής (64' Κωτσαλάς), Ζιάκας Α., Κηρολίβανος, Νικολόπουλος, 
Δάρρας, Παπαδάκης (90+1' Σιλάι), Ζιάκας Γ, Πασχαλίδης, Πέππας (64' Ντελής), Πρίφτι (72' Λουκάς).

Videos




Φωτορεπορτάζ