Άτυχη ήταν η Αταλάντη στην Πιερία, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 1- από τον Δία Δίου, στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Αν και καλύτερη η ομάδα της Λοκρίδας, βρήκε απέναντί της ένα πολύ καλό τερματοφύλακα και  πάλι το δοκάρι που κράτησαν το μηδέν.

Χάρη σε γκολ του Αν. Παναγιωτίδη στο 70′ ο Δίας Δίου έκαμψε την αντίσταση της Αταλάντης και την κέρδισε με 1-0 στο Δίον, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 
Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη έκανε «κατάθεση ψυχής» απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα, απέχει  πλέον έναν βαθμό από τις θέσεις της παραμονής και βλέπει με ακόμη πιο αισιόδοξο «μάτι» τη συνέχεια της σεζόν.
Σε καταπληκτική ημέρα ήταν ο τερματοφύλακας του Δία, Ευαγγέλου που στην πρώτη του εμφάνιση με τα «γάντια» της πιερικής ομάδας «κατέβασε τα ρολά», έχοντας πολύ μεγάλη συμβολή στο «τρίποντο». 
Ο Δίας είχε την υπεροχή στο α’ ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες με Αν. Παναγιωτίδη (3′, 17′), Καλαμπάκα (22′) και Τοπαλίδη (42′), χωρίς να μπορέσει να σκοράρει. 
Στο β’ μέρος, το σκηνικό άλλαξε με τους παίκτες της Αταλάντης να ανεβάζουν την απόδοσή τους αλλά να μη μπορούν να «νικήσουν» τον Ευαγγέλου σε πολλές φάσεις, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 59′ μετά από σουτ του Δουβάρα και επέμβαση του νεαρού κίπερ του Δία. 
Έτσι, στο 70′ ήλθε η σειρά των γηπεδούχων να «χτυπήσουν» και να φτάσουν στο 1-0 με τον Αν. Παναγιωτίδη, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, καθώς ο Ευαγγέλου «είπε όχι» σε προσπάθειες των Χαϊκάλη (71′), Μακρόπουλου (73′), Δουβάρα (78′ και 88′).

Το «φιλμ» του αγώνα
3′ Σέντρα σουτ του Αν. Παναγιωτίδη από δεξιά, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Καπετάνου.
12′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Χαϊκάλης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Ευαγγέλου.
17′ Έπειτα από σέντρα του Τοπαλίδη και κόντρα ο Αν. Παναγιωτίδης έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
22′ Ο Αν. Παναγιωτίδης βγήκε τετ α τετ με τον Καπετάνο, αυτός απομάκρυνε όμως η μπάλα κατέληξε στον Καλαμπάκα που πλάσαρε σε κενό τέρμα, για να προλάβουν να διώξουν οι αμυντικοί πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
42′ Εκτέλεση φάουλ του Τοπαλίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
56′ Ο Καπετάνος βγήκε έγκαιρα και πρόλαβε τον Αν. Παναγιωτίδη σε τετ α τετ.
58′ Τρία διαδοχικά σουτ για την Αταλάντη, όλα κόπηκαν από αμυντικούς του Δία.
59′ Ο Δουβάρας έκανε το σουτ από αριστερά, ο Ευαγγέλου με το ένα χέρι βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να απομακρυνθεί.
70′ 1-0. Ο Μανίκας από αριστερά βρήκε τον Αν. Παναγιωτίδη στο ύψος του πέναλτι και αυτός με αριστερό πλασέ νίκησε τον Καπετάνο και έκανε το 1-0.
71′ Σουτ του Χαϊκάλη, απόκρουση του Ευαγγέλου από το ένα μέτρο!
73′ Σουτ του Μακρόπουλου από δεξιά, νέα επέμβαση Ευαγγέλου.
75′ Ο Μανίκας από αριστερά έκανε μπαλιά με το πόδι για τον Αν. Παναγιωτίδη βγάζοντάς τον απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Καπετάνος απέκρουσε το σουτ.
78′ Σουτ του Δουβάρα, επέμβαση του Ευαγγέλου.
80′ Μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Χαϊκάλη από δεξιά, ο Ευαγγέλου επενέβη πριν η μπάλα φτάσει στην «καρδιά» της άμυνας του Δία όπου θα δημιουργούταν μεγάλος κίνδυνος.
88′ Σουτ του Δουβάρα από πλεονεκτική θέση, ο Ευαγγέλου μπλόκαρε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης)
Ευαγγέλου, Γ. Παναγιωτίδης, Δερμίσης (78′ Λαζαρίδης), Νίκου, Λιόλιος, 
Μαυρίδης (78′ Καραθάνος), Καλαμπάκας, Τοπαλίδης, Καλουσίδης (60′ Παπαστεργίου), Αν. Παναγιωτίδης (81′ Δαλαμήτρας), Μανίκας.

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος)
Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σάκκας (78′ Λαμπρόπουλος), Ζυγογιάννης, Πάππος, 
Λυτάκης, Δήμος, Κ. Μαλισσόβας, Δουβάρας (90′ Τζιός), Αντωνίου (65′ Τσιβελέκης), Χαϊκάλης.

πηγή: katerinisport