Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 16/11 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Λαμίας του οποίου και επικράτησε με σκορ 4-1.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 10η με 3 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια που παιχνιδιού και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης χάρη σε δύο γκολ του Λέντα και από ένα του Μάνδαλου και του Βαρυπάτη. Η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου αν και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.


Το φιλμ του αγώνα:

Α΄ Ημίχρονο:
Στο 9΄ το 1-0 με πλασέ από κοντά του Λέντα που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο σουτ του Καυκιά από αριστερά.
Στο 16΄ μακρινό σουτ του Καμίδη έξω από την περιοχή λίγο έξω από το δοκάρι του Μαγκλάρα.
Στο 23΄ γύρισμα του Καυκιά από δεξιά βρίσκει την μπάλα ο Βαρυπάτης, το σουτ ψηλά άουτ.
Στο 26΄ 2-0 με ωραίο κοντρόλ της μπάλας από τον Μάνδαλο που έκανε το μακρινό σουτ στο γάμα του Ντούλα
Στο 39΄ σουτ του Καλαμάτα άουτ.
Στο 45΄ο Φλεσσας έκανε την παράλληλη σέντρα ο Καμίδης στην προσπάθειά του να διώξει λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Β΄ Ημίχρονο:
Στο 49΄ εκτέλεση φάουλ του Παπαϊωάννου λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι,
Στο 53΄ το 3-0 με σουτ του Λέντα μετά από πάσα του Καλαμάτα.
Στο 61΄ το 4-0 ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βαρυπάτη
Στο 77΄ μείωσαν οι φιλοξενούμενοι σε 4-1 με σουτ του Κάντζαρη.
Στο 84΄ εκτέλεση φάουλ ο Γ. Λάππας απέκρουσε σε κόρνερ ο Ντούλας.
Στο 89΄ με 10 παίκτες το Κρίκελλο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη ο Λέντας για διαμαρτυρία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τζοβάρας με βοηθούς τους Καλυβα και Κομήτη 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ  ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Μάνδαλος (72΄Λάππας Ν.), Στυλιανός, Παπακώστας, Τσούκαλος (63΄ Συγγούνης), Καλαμάτας, Καυκιάς (66΄ Θεοχάρης), Λάππας Ι., Λέντας, Βαρύτατης, Φλέσσας (76΄ Τριανταφύλλου).


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΛΑΜΙΑΣ (Γιάννης Αποστόλου): Ντούλας, Αφεντουλίδης, Κάντζαρης,  Μάγιος (60΄ Γιώτης), Καμίδης, Παπαϊωάννου, Ευαγγελόπουλος, Γιώτης, Δημητρέλης (72΄ Κυριακίδης), Φωτόπουλος (57΄ Σαΐτης), Παπαϊωάννου Χ.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: