Με το μότο "Όλοι μαζί για το Νίκο", τόσο στην Αταλάντη όσο και στην υπόλοιπη Φθιώτιδα, δόθηκε το σύνθημα μέσω διαδικτύου για αλυσίδα βοήθειας σε ένα παιδί που έχει ανάγκη.

Ο Νίκος Ιωάννου, ένα "δικό μας" παιδί, καθώς τον έχουμε γνωρίσει από το ποδόσφαιρο, αφού αγωνίζονταν στην Αταλάντη 92, τον Αγρότη Τραγάνας και το Καλπόδι, είχε τροχαίο ατύχημα στην οδό Αταλάντης-Σκάλας, όπου εν ώρα εργασίας ως ντελιβεράς, έν βαν του ανέκοψε την πορεία κι συγκορύστηκαν. 

Ο Νίκος αφού έδωσε αγώνα ζωής για 3 περίπου μήνες και βγήκε νικητής, χρειάζεται να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, για να συνεχίσει τις θεραπείες του που είναι όμως πολυδάπανες.

Έτσι στην Αταλάντη έχουν στηθεί κουτιά ενίσχυσης για τον Νίκο,   ως κίνηση ανθρωπιάς και βοήθειας.
Ας βοηθήσουμε κι εμείς έναν συνάνθρωπό μας.

Αναλυτικά

«Ο Νίκος έπεσε θύμα τροχαίου εν ώρα εργασίας ως ντελίβερι. Άλλο ένα εργατικό ατύχημα, καθαρής ασυνειδησίας οδηγού αυτοκινήτου, απόρροια ωχαδερφισμού και μηδενικής παιδείας.

Στην προσπάθεια του Νίκου για την αποκατάσταση του σε εξειδικευμένο κέντρο της Λάρισας, η οικογένεια και οι φίλοι του δίνουμε το παρόν. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την βοήθεια όλων σας . 
Θα βρείτε κουτιά ενίσχυσης σε πολλά καταστήματα της Αταλάντης καθώς και στα περίχωρα!!

Η οικογένεια και οι φίλοι του Νίκου σας ευχαριστούν εκ των προτέρων!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»