Σε έναν άνθρωπο που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια ως προπονητής το παιδικό ποδόσφαιρο, έδωσε η νέα διοίκηση του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου τα ηνία για να τρέξει την Ακαδημία και τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Πρόκειται για τον Κώστα Ρουμελιώτη, ο οποίος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κιτρινόμαυρους τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ενώ αυτή τη φορά θα βρίσκεται στα φυτώρια του Άρη για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ως προπονητής ο Κώστας Ρουμελιώτης, έχει θητεύσει σε Άρη Αγ. Κωνσταντίνου, Παμμωλιακό, Ρεγγίνι, φέτος βρίσκεται στον Αστέρα Αγ. Σεραφείμ και παράλληλα είναι στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μώλου.

Να τονίσουμε πως ο Άρης Αγ. Κωνσταντίνου, έχει μακρά παράδοση με εξαιρετικά και απτά αποτελέσματα στις ακαδημίες του, όπου γαλουχήθηκαν και ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της πρώτης ομάδας και γενικότερα διέπρεψαν στο χώρο του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο Κώστας Ρουμελιώτης, διαδέχεται στην ακαδημία του Άρη Αγ. Κων/νου τον Γιώργο Νικολάου, ο οποίος ήταν για πέντε χρόνια στην ακαδημία.

Αναλυτικά

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου