Η Αταλάντη νίκησε την Κυριακή τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου χάρη στα δύο γκολ του Κώστα Λυτάκη στο 24΄και στο 86΄ και οι άνθρωποι της ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι τόσο από την επικράτηση αυτή όσο και από τους τρεις βαθμούς.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου για το αξιόμαχο σύνολο αλλά και στην διαιτητική τριάδα και δεν παραλείπει επίσης να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την μεγάλη παρουσία τους στο γήπεδο, με την οποία γίνεται ο 12ος παίχτης της ομάδας, δίνοντας την ώθηση για πιο ψηλά.

Στην ίδια ανακοίνωση όμως σημειώνει επίσης το αίτημα της για αποκατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου Μεγαπλάτανου: 

«Ως η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί το Νομό μας στις Εθνικές κατηγορίες μετά τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 στα σαλόνια της super league 1, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε το Δήμο Λοκρών για την άμεση αποκατάσταση του ακατάλληλου χλοοτάπητα του γηπέδου Μεγαπλατάνου το οποίο χρησιμοποιούσε ο σύλλογος μας ως προπονητικό κέντρο με σκοπό το στάδιο Αταλάντης να διατηρείτε σε άψογη κατάσταση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να πάψει η ομάδα μας να περιπλανιέται στα γύρω γήπεδα της περιοχής».