Βραδιά με αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή. Ελληνικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, αφού ο Ολυμπιακός θα δώσει αύριο τη μάχη στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν. Πιθανώς αυτή την αγωνιστική να μάθουμε και τις πρώτες ομάδες που θα εξασφαλίσουν τη πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ας δούμε τις αποψινές προτάσεις.

ΖΕΝΙΤ - ΛΕΙΨΙΑ, 1 (3,05).
Για κάποιο λόγο οι μπουκ βλέπουν ως φαβορί αυτού του αγώνα τους γερμανούς. Προσωπικά διαφωνώ, αφού κανείς δεν περνάει εύκολα απ' την Αγία Πετρούπολη. Ειδικά όταν έχει κι αρκετούς παίχτες εκτός μάχης, λόγω τραυματισμών, όπως συμβαίνει απόψε με τη Λειψία.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΛΙΛ, 1 (1,95).
Οι γάλλοι με μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό τους, έχουν μόνο τυπικές ελπίδες πρόκρισης, έστω κι ως τρίτοι. Αντίθετα οι ισπανοί καίγονται για τη νίκη, ώστε να καταλάβουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ομάδα που θέλει περισσότερο τη νίκη, σχεδόν πάντα την κατακτά. Κι αυτό περιμένω να συμβεί κι απόψε στο Μεστάγια.

ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (1,87).
Οι ναπολιτάνοι με νίκη απόψε καθαρίζουν την πρόκριση, αφού λογικά η Γκενκ δεν θα νικήσει μέσα στο Ανφιλντ τη Λίβερπουλ. Η Σάλτσμπουργκ έχει αξιόλογη ομάδα, αλλά ακόμα δεν μπορεί να κοντράρει τους άσους του Αντσελότι.

Καλή επιτυχία.