Επιτέλους τέλειωσε αυτή η κωμωδία με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων κι επιστρέφουν τα εθνικά πρωταθλήματα. Ενώ μεσοβδόμαδα θα έχουμε και παιχνίδια για Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Οπότε θα έχουμε συνεχή ποδοσφαιρική δράση και πολύ ποντάρισμα.

Οι προτάσεις του Σαββάτου.

ΟΥΝΙΟΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, 2 (2,06).
Οι γηπεδούχοι τα πάνε μια χαρά, για νεοφώτιστοι στην Μπουντεσλίγκα, και βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Αλλά σήμερα βρίσκουν απέναντί τους τους πρωτοπόρους, οι οποίοι πραγματοποιούν τη καλύτερη σαιζόν τους εδώ κι αρκετά χρόνια. Εάν η διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων δεν επηρέασε τη φόρα της Γκλάντμπαχ, περιμένω τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν με ένα ακόμα τρίποντο τη φετινή εντυπωσιακή τους πορεία.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΕΡΝΛΙ, 1 (2,40).
Η Γουότφορντ δεν ξεκίνησε καλά και μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να σπάσει το ρόδι και να πετύχει τη πρώτη νίκη της σαιζόν. Αλλά σήμερα έχει την ευκαιρία να ντουμπλάρει τα τρίποντα, μιας κι απέναντί της βρίσκεται η Μπέρνλι που εκτός έδρας είναι φάντασμα του εαυτού της και πολύ δύσκολα κερδίζει βαθμούς. 

ΛΑΜΙΑ - ΞΑΝΘΗ, 2-3 γκολ (2,02).
Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες και συνολικά σ' αυτές τις αναμετρήσεις έχει σημειωθεί μόλις ένα γκολ! Αναιμικές οι επιθετικές γραμμές και των δύο, αλλά όποτε ανταμώνουν παθαίνουν ολικό μπλακ άουτ. Τέλος πάντων, σήμερα περιμένω ότι θα ανεβάσουν λίγο τον δείκτη σκοραρίσματος και θα βρουν δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές, γι' αυτό και ποντάρω στο σύνολο 2-3 γκολ.

Καλή επιτυχία.