Ο Ολυμπιακός έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του φέτος κι έχασε φυσιολογικά στο Μόναχο. Κι αν δεν μπορείς έστω να βάλεις δύσκολα σ' αυτή τη Μπάγερν, που βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, πότε θα το κάνεις;

Τέλος πάντων, απόψε περνάμε στο Γιουρόπα Λιγκ και πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις.

ΑΠΟΕΛ - ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ, 1 (2,20).
Οι κύπριοι ξεκίνησαν με το αριστερό στον όμιλο, αλλά απόψε παίζουν τα ρέστα τους. Με νίκη φτάνουν τη Καραμπάγκ και την επόμενη αγωνιστική πάνε στο Λουξεμβούργο, εκεί που σίγουρα μπορούν να κερδίσουν και να πάρουν κεφάλι στη μάχη για την πρόκριση. Και σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο η αποψινή τους αντίπαλος.

ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, 2 (2,45).
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον εδώ, αφού οι νορβηγοί βρίσκονται στον βυθό χωρίς βαθμό και δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης. Αντιθέτως οι πορτογάλοι καίγονται για το τρίποντο και πιστεύω ότι θα το πάρουν, μιας και υπερτερούν αισθητά σε ποιότητα.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ, 1 (1,91).
Ντέρμπυ πρωτοπόρων αυτό το ματς, αφού οι βούλγαροι τα πάνε εξαιρετικά μέχρι τώρα και βρίσκονται στη δεύτερη θέση, πίσω απ' τους ισπανούς. Αλλά σίγουρα η Εσπανιόλ υπερέχει σε ποιότητα παιχτών, κάτι που έδειξε και μέσα στη Βουλγαρία πριν λίγες μέρες. Και γι' αυτό περιμένω τους γηπεδούχους να ντουμπλάρουν τις νίκες τους επί της Λουντογκόρετς και να αγκαλιάσουν την πρόκριση.

Καλή επιτυχία.