Επιστρέφουμε στις εθνικές λίγκες και θα δούμε πολύ καλά παιχνίδια αυτό το σαββατοκύριακο. Ακόμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα ματς σήμερα και αύριο.

Οι σημερινές προτάσεις της στήλης.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΕΒΕΡΤΟΝ, 2-3 γκολ (2,02).
Δύο απ' τις χειρότερες επιθέσεις της Πρέμιερ Λιγκ αναμετρώνται εδώ. Δέκα γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι και μόλις ένα περισσότερο οι φιλοξενούμενοι, ως τώρα. Δεν βλέπω πολύ πιθανό να πάρουν φωτιά σήμερα και να σκοράρουν κατά ριπάς. Το σύνολο 2-3 μου μοιάζει πολύ ελκυστικό εδώ.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ, 1 (1,83).
Η Πρέστον κάνει τρομερή χρονιά φέτος και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ενώ είναι και η ομάδα με την καλύτερη έδρα, ως τώρα. Η Χάντερσφιλντ είναι κι αυτή σε φόρμα τον τελευταίο καιρό, αλλά δε νομίζω πως μπορεί να αντέξει στο σπίτι της Πρέστον.

ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, 1 (2,15).
Ο Βόλος έβγαλε πολύ δύσκολο πρόγραμμα με απανωτές ήττες και υποχώρησε αρκετά στη βαθμολογία. Ο Παναιτωλικός προσπαθεί να ανακάμψει, αλλά για την ώρα παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει νίκη κι έχει κερδίσει τους λιγότερους βαθμούς. Ο Βόλος έχει πολύ καλό ρόστερ και από σήμερα θα ξαναρχίσει να μαζεύει βαθμούς.

Καλή επιτυχία.