Στην βροχερή Τρίπολη, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, Αστέρας και Βόλος δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο, έμειναν στο 0-0 και η μάχη της παραμονής συνεχίζεται. Με 10 από το 57' οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Τασουλή. 

Οι Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο μηδέν στο γήπεδο των Αρκάδων. Καλύτεροι όσο έπαιζαν με 11 οι γηπεδούχοι που έμειναν με 10 μετά την αποβολή του Τασουλή στο 57'.

Ο Αστέρας άρχισε με 4-4-2: Παπαδόπουλος τέρμα, άμυνα με Βαλιέντε, Σουάρεθ, Κώτσιρα και Τασουλή. Κέντρο με Καπίγια, Φερνάντεζ, άκρα με Σίτο και Ριέρα και μπροστά τους Χαουρέγκι και Φερνάντεθ.

Ο Βόλος με 4-2-3-1: Μελίσσας κίπερ, άμυνα με Δημόπουλο, Τσίκα, Φεράρι και Μπεντάκη. Κέντρο με Μαξ και Τσοκάνη, επιτελικός ο Μάντζης, άκρα με Ζοάο και Τόρες και μπροστά τον Γέντρισεκ.

Στο πρώτο διάστημα του α' μέρους η βροχή ήταν εκείνη που... ξεχώρισε στο ματς παρά το ποδόσφαιρο και παρότι υπήρχε η υπεροχή των Αρκάδων. Ο Αστέρας είχε πιο καλή εικόνα μεσοεπιθετικά αλλά δεν έκανε την μεγάλη φάση για γκολ. Στο 27' ένα σουτ του Ριέρα κόπηκε σε κόρνερ. Στο 33' ένα σουτ του Φερνάντεθ βρήκε σε σώματα.

Στο 40ό λεπτό ο Χαουρέγκι βρέθηκε σε θέση βολής. Ωστόσο η κεφαλιά του σε πολύ καλό σημείο και ενώ δεν είχε μεγάλη πίεση έφυγε λίγο έξω. Οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-0 να παραμένει.

Στο 57ο λεπτό ο Τασουλής είδε την κόκκινη για μαρκάρισμά του πάνω στον Μαξ και έτσι άλλαξαν τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα. Όμως ο Αστέρας παρά το πρέσινγκ του Βόλου διαχειρίστηκε καλά αμυντικά και τακτικά το ματς και έμεινε το 0-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως αρκετά καλές φάσεις με Ζοάο και Τόρες. Στο 92' ο Λουίς Φερνάντεθ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία πάντως.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Τασουλής, Καπίγια, Φερνάντεζ, Σίτο (79' Μουνάφο), Ριέρα (60' Άνχελ), Χαουρέγκι (68' Μαρκ Φερνάντεθ) και Φερνάντεθ.

ΒΟΛΟΣ: Μελίσσας, Δημόπουλος, Τσίκας, Φεράρι, Μπεντάκης, Μαξ, Τσοκάνης, Μάντζης, Ζοάο (87' Λύρατζης), Τόρες (90+ Αλλάχ) και Γέντρισεκ (45+ Τσαούσης).

πηγή: gazzetta
photo: reporter-images