Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Τσαμούρη, εξέδωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο Βόλος μετά την ήττα του από τη Λαμία.

Σε αυτή κάνει λόγο για το πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής δεν καταλόγισε με τη χρήση του VAR, ενώ κάνει αναφορά και σε μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας, που επίσης δεν δόθηκε και καλεί την ΚΕΔ να εξετέσει προσεκτικά τη σημερινή διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μέχρι σήμερα ουδέποτε διαμαρτυρηθήκαμε για διαιτητικές αποφάσεις αν και υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου η ομάδα μας αδικήθηκε. Και δεν το πράξαμε όχι λόγω αδυναμίας αλλά γιατί πιστεύουμε ότι κάτι καλό γίνεται στην Ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο σήμερα ο διαιτητής Τσαμούρης… έκλεισε τα μάτια σε ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας και σε μία κόκκινη κάρτα σε παίκτη της Λαμίας.

Είναι λυπηρό που ένας νέος διαιτητής δεν καταλόγισε δύο ξεκάθαρες παραβάσεις που σίγουρα θα διαμόρφωναν διαφορετικά το τελικό αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε η σημερινή κάκιστη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας να είναι η τελευταία.

Τέλος, καλούμε τους ιθύνοντες της ΚΕΔ να εξετάσουν προσεκτικά τη σημερινή διαιτησία του κ. Τσαμούρη, ώστε να διαπιστώσουν αν υπήρχε σκοπιμότητα στις αποφάσεις του."