Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν, Νίκη Αγίας Παρασκευής και Ολυμπιακός Λαμίας στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (21/12) στο γήπεδο της πρώτης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας “Άρης Δάρρας” της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας, οι δύο ομάδες τα... μοιράστηκαν όλα εκτός από τα γκολ, αφού καμία από τις δύο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις καλές ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι. 

Το φιλμ του αγώνα: 

Α' ΜΕΡΟΣ 

22' Πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό Λαμίας, όταν ο Φωτόπουλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, με τον Σκοτίδα να παραχωρεί δύσκολα το κόρνερ με το πόδι.
28' Πρώτη καλή στιγμή και για τη Νίκη Αγίας Παρασευής στο ματς, όταν από σέντρα του Καπούλα από τα δεξιά, ο Καρκάνης έκανε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Αφεντουλίδη. 
39' Νέα χαμένη ευκαιρία για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής να ανοίξει το σκορ, όταν από σέντρα του Σκαρλάτου από δεξιά, έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού Λαμίας και στη συνέχεια το σουτ του Α. Ζήσιμου από κοντά, έδιωξε σε κόρνερ ο Αφεντουλίδης.
40' Νέο σουτ του Α. Ζήσιμου από πλάγια θέση, σε κόρνερ ξανά ο Αφεντουλίδης, σε μία ακόμη καλή φάση για τους γηπεδούχους στο α' μέρος της αναμέτρησης. 

Β' ΜΕΡΟΣ

53' Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου, όταν ο Καρκάνης έβγαλε ωραία σέντρα από αριστερά, με τον Καπούλα να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. 
56' Καλή στιγμή για τους “ερυθρόλευκους” όταν ο Κάντζαρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Σκοτίδα να εκτινάσσεται και να παραχωρεί το κόρνερ. 
68' Σέντρα-σουτ του Α. Γιώτη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, σε μία ακόμη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. 
71' Καλή στιμή και πάλι για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, όταν ο Α. Ζήσιμος, έκανε ωραία ατομική ενέργεια και στη συνέχεια σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. 
83' Πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Νίκη Αγίας Παρασκεής να ανοίξει το σκορ, όταν ο Καρκάνης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Κοντονίκο να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, με τον Αφεντουλίδη να βρίσκει τη μπάλα με την άκρη των δακτύλων του και να τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι “ερυθρόλευκοι” αμυντικοί.   

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νίκη Αγίας Παρασκευής (Ανδρέας Επίσκοπος)
Σκοτίδας, Επίσκοπος, Καρκάνης, Γενιτσαρόπουλος, Τάτσης, Καραγιάννης (34' λ.τρ. Στοφόρος), Ζήσιμος Α., Λύκος, Σκαρλάτος (76' Κοντονίκος), Καπούλας (89' Ιωάννου), Μπλάνης (59' Καραγεώργος)

Ολυμπιακός Λαμίας (Γιάννης Αποστόλου)
Αφεντουλίδης, Αποστόλου (64' Στρατομπέρδας), Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας, Παπαϊωάννου Ι., Καμίδης (71' Γιώτης Γ.), Σαΐτης, Φωτόπουλος (80' Μπακάρας), Γιώτης Α., Παπαϊωάννου Χ.

Φωτορεπορτάζ