Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, η ομάδα Κ19 της Λαμίας γνώρισε την ήττα το μεσημέρι του Σαββάτου 21/12 από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 10' με πλασέ του Κοσίδη. Είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας Σόμογλου κράτησε χαμηλά το δείκτη του σκορ και έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και μάλιστα στο 83΄ ο Σαρδέλης σημείωσε το 0-2 και ο Τόλιος στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Στέφανος Ξηρογιάννης, με βοηθούς τους Νικόλαο Σοφό και Χρήστο Καλαμπούκα όλοι του συνδέσμου Βοιωτίας.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κ19 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Λάκης Παπανικολάου): Σόμογλου, Μητσόπουλος, Κουδούνας, Φετεινίδης, Τσώκος (85' Καρακώστας) Πατσάνι (46' Τρούμπουλος) Φουσέκης, Δεληγιάννης (85' Κωστόπουλος) Οικονομίκος (70' Μεσουρούνης) Νικολόπουλος, Σπαθούλας


Κ19 ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Καλούδης, Σταμούλης, Κώτσιος, Κάτσικας, Ματζουρανάκης (86' Μεταξάς) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης (46' Σαρδέλης) Τσιγαρίδης (71' Τσαρούχας) Τσέλιος (86' Δημητρίου) Μαχαίρας (82' Τόλιος) Κοσίδης.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: