Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το μεσημέρι του Σαββάτου 7/12 στο γήπεδο της Στυλίδας η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 4-0 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη της νίκη τη φετινή χρονιά.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Χ. Βαρυπάτης στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης. Το 2-0 σημειώθηκε στο 17΄ από τον Μαραμή, ενώ το 3-0 στο 39΄από τον Αλ. Κουφιώτη. Το τελικό 4-0 για το συγκρότημα του Ανδρέα Ανυφαντή διαμορφώθηκε στο  62΄ από τον Παραστρατίδη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 13 και τελευταία καθώς δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να πάρουν κάποιο βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Ζαφείρη και Κακλή

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΣΤΥΛΙΔΑ (Ανδρέας Ανυφαντής): Μωράτης, Βαρυπάτης Ι., Καρακώστας (46΄ Αλιμετάη), Τέγος, Παρκιώτης (62΄ Φρούσσος), Μαραμής, Παραστρατίδης (46΄ Γαλανός), Κουφιώτης Α., Κουφιώτης Κ. (57΄ Γαρέφης), Βαρυπάτης Α., Βαρυπάτης Χ.

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τσιαπραΐλης Α., Τσιακατάρας, Πλούμπη, Μακρυγιάννης, Καλπάκης, Καραβοκύρης (81΄ Πιερρόπουλος), Τσιαπραΐλης, Ανδριώτης, Παντελόπουλος (46΄ Φιλίλι), Χασιώτης (62΄ Καλτσάς), Τριανταφύλλης,