Ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, εξέδωσε η διοίκηση του Νέου Κρίκελλου, όπου διαμαρτύρεται για τη φάση του ακυρωθέντος τέρματος.

Συγκεκριμένα επικεντρώνεται στην απόφαση του πρώτου βοηθού και επισημαίνει πως θα μπορούσε και ο διαιτητής να πάρει τη φάση πάνω του, καθώς θεωρούν στο Νέο Κρίκελλο της φάση εύκολη.

Μάλιστα επικαλούνται το βίντεο του αγώνα και τις μαρτυρίες αντίπαλων παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΕ Νέου Κρίκελλου

"Η διοίκηση του Νέου Κρίκελλου διαμαρτύρεται και εκφράζει τα παράπονά της, για την διαιτητική απόφαση στον αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, να ακυρωθεί γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ.

Ένα γκολ το οποίο ήταν κανονικό, με δύο αντίπαλους παίκτες πάνω στη γραμμή να καλύπτουν τον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Λέντα που πέτυχε το τέρμα.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το βίντεο του αγώνα, αλλά και από μαρτυρίες αντίπαλων παικτών.

Είναι μια ξεκάθαρη φάση, όπου η υπόδειξη αυτή του πρώτου βοηθού κου Ξηρομερίτη, μας στέρησε να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω, μιας και υπήρχε αρκετός χρόνος.

Επιπλέον, σε μια τόσο εύκολη φάση, ο διαιτητής του αγώνα κος Τσιγαρίδας, θα μπορούσε να πάρει τη φάση πάνω του και να κατακυρώσει το τέρμα.

Γενικά η διαιτησία του κου Τσιγαρίδα και του δεύτερου βοηθού του Καρανικόλα, κρίνεται άριστη, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον κο Ξηρομερίτη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Οπούντιου για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας και στο 2ο Γύρο θα ανταποδώσουμε".