Παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι, το Εορταστικό Πρόγραμμα του Δήμου Λαμίας, σε Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης από τους αρμόδιους φορείς.


Ο Δήμαρχος Λαμίας, Θύμιος Καραίσκος και η αρμόδια αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού, Αμαλία Ποντίκα, τόνισαν την αρχική τους ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου πρώτα για το στολισμό της πόλης και μετέπειτα για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.


Με μότο "Χριστούγεννα στην πόλη μας" και στο τρίπτυχο, να βγει ο πολίτης της Λαμίας από το σπίτι, να μείνει στην πόλη του και να δελεαστεί ο ξένος για να επισκεφθεί τη Λαμία, σύσσωμοι οι φορείς χαιρέτισαν τις εκδηλώσεις.
Τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, Γιάννης Βλαχογιάννης, όσο και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Θανάσης Κυρίτσης, χαιρέτισαν το κάτι διαφορετικό που γίνεται φέτος στην πόλη μας και που δείχνει να τονώνει την αγορά, ειδικά με τη Λευκή Νύχτα.


Επίσης ο αντιδήμαρχος σε θέματα Αθλητισμού, Παναγιώτης Φώσκολος, παρουσίασε τις παράλληλες αθλητικές δράσεις που θα λάβουν χώρα σε μορφή τουρνουά στη Λαμία.


Τέλος η αντιδήμαρχος, Αμαλία Ποντίκα, παρουσίασε το πρόγραμμα των όλων των εκδηλώσεων, με αιχμή τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Πάρκου, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, όπου την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Μαρία Κεφαλά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τους Γιώργο Λιανό και Γιάννη Βαρδή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα