Τις τελευταίες ώρες αιωρείται στην ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα της Φθιώτιδας, η εμπλοκή στα δρώμενα της ΕΠΣΦ, του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου.
Η παραπάνω φήμη, βγήκε αμέσως μετά την "κίνηση των 7" να στείλουν με εξώδικο την πρόταση μομφής και αναδιάρθρωσης του ΔΣ της Ένωσης, βάλλοντας ουσιαστικά κατά του προέδρου Κώστα Σακελλάρη.

Το Speaker.gr κατόπιν ρεπορτάζ που πραγματοποίησε, επιβεβαιώνει την είδηση πλέον και όχι φήμη, πως η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι να ενασχοληθεί με την ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Όμως η απόφαση αυτή από τη μια αποσαφηνίζει την όλη κατάσταση, από την άλλη όμως γεννά πολλά ερωτηματικά.

Κατ' αρχήν, με την απόφαση αυτή του Πανουργιά Παπαϊωάννου,  διατυμπανίζεται πως η ΕΠΣΦ πάει σε εκλογές. 
Καθώς η "κίνηση των 7" μετά την ανατροπή Σακελλάρη και την παραίτηση της "ομάδας του", δεν υπάρχει περίπτωση να συγκροτήσει ΔΣ βάση του Καταστατικού, αφού δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη.

Κατά δεύτερον, η απόφαση του Πανουργιά Παπαϊωάννου, δείχνει πρωτίστως τη στήριξή του στην "κίνηση των 7" και κατ' επέκταση θα είναι μπροστάρης σε μια νέα εποχή της ΕΠΣΦ -δηλαδή πρόεδρος- ή απλά θα συμμετέχει στο σχήμα, στηρίζοντάς το.

Αυτά είναι τα ερωτήματα που προφανώς και θα απαντηθούν σε βάθος χρόνου, καθώς είναι πρώιμη η όλη κατάσταση ακόμη, μιας και δεν έχει υπάρξει Γενική Συνέλευση στην ΕΠΣΦ για να παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες.

Όπως και να χει, οι επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο, σηματοδοτούν σε όλες τις Ενώσεις της χώρας εξελίξεις, πολύ περισσότερο δε στην ΕΠΣ Φθιώτιδας,  η οποία πρώτη έσυρε το χορό.

Σαφέστατα το Speaker.gr θα είναι  στις επάλξεις για τη δική σας έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.