Καλημέρα και καλό μήνα. Μας ήρθε κι ο Δεκέμβρης με κάμποσα πολύ δυνατά ντέρμπι για ζέσταμα. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για ορεκτικό και στο καπάκι Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα. 
Θα λιώσουμε μπροστά στη τηλεόραση.

Δεν ασχολούμαι στοιχηματικά με τέτοια παιχνίδια. Θα ψαχτώ αλλού για τζογάρισμα. Αυτές είναι οι προτάσεις απ' το σημερινό κουπόνι.

ΝΟΡΙΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ, 2 (1,80).
Νέα εποχή για τους κανονιέρηδες, αφού ο ανεκδιήγητος Εμερι επιτέλους πήρε πόδι. Και συνήθως οι αλλαγές προπονητή δίνουν αέρα και ώθηση στις ομάδες που κάνουν αυτή τη κίνηση. Ενώ και τα ρόστερ των δύο αντιπάλων δεν συγκρίνονται, με την Αρσεναλ να υπερέχει συντριπτικά της Νόριτς.

ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, 2-3 γκολ (2,02).
Πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν να μπουν στην πρώτη εξάδα. Η άμυνα θα είναι η προτεραιότητα και των δύο στον αγώνα, κάτι που δείχνει και η παράδοση των μεταξύ τους αγώνων. Στα είκοσι τελευταία παιχνίδια ανάμεσά τους, ένα και μοναδικό έληξε με σύνολο πάνω από τρία γκολ. Και δύσκολα θα σπάσει αυτή η παράδοση, ειδικά σε αγώνα που θέλουν και οι δύο τόσο πολύ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ, 1 (2,21).
Πολύ δυνατή φέτος η Βόλφσμπουργκ που κυνηγά έξοδο στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη απόψε παραμένει στην πέμπτη θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω απ' την τέταρτη Μπάγερν. Η ομάδα της Βρέμης πάει απ' το κακό στο χειρότερο, αφού έχει δυόμιση μήνες να πετύχει νίκη για το πρωτάθλημα. Εδώ βλέπω έναν πολύ δυνατό άσο, εκτός κι αν έχει όρεξη για πλάκες ο Θεός.

Καλή επιτυχία.