Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. 

Τελευταίο κουπόνι σήμερα, πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Οι μόνοι που θα συνεχίσουν είναι οι Άγγλοι που τέτοιες μέρες φορτσάρουν αντί να κάνουν ένα, μικρό έστω, ρεπό και οι Τούρκοι που δεν γιορτάζουν Χριστούγεννα λόγω θρησκείας. 

Πάμε να δούμε τις κυριακάτικες προτάσεις.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 2 (1,82).
Η ανεκδιήγητη φετινή Γουότφορντ που έχει κολλήσει στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι διάβολοι κάνουν καλό σερί τον Δεκέμβρη και με νίκη σήμερα μπαίνουν πολύ δυνατά στη μάχη για έξοδο στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι θα το παλέψουν, αλλά πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι καλό, αφού έχουν δείξει ότι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση φέτος.

ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ, 2-3 γκολ (2,00).
Από έξι συνεχόμενα όβερ προέρχεται η Μπέτις, αλλά σήμερα θα βρει απέναντί της τη σιδερένια άμυνα του Σιμεόνε. Οι ερυθρόλευκοι της Μαδρίτης είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης στο να παγώνουν το ρυθμό των αγώνων και να στήνουν κάστρο μπροστά απ' την εστία τους. Πάντως και οι δύο διαθέτουν ικανότατους μεσοεπιθετικούς, γι' αυτό περιμένω ότι θα μπουν και γκολ. Γι' αυτό και διαλέγω το σύνολο 2-3, που είναι η πιο ελκυστική επιλογή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Από άποψη ονομάτων, το πιο δυνατό παιχνίδι της αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Και οι δύο έχουν δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή. Στο ματς του πρώτου γύρου οι κίτρινοι κυριάρχησαν, αλλά από τότε οι πράσινοι έχουν βελτιωθεί πολύ και σε κάθε ματς δείχνουν ότι μπορούν να κοντράρουν τον οποιονδήποτε. Δεν θα επιχειρήσω να ποντάρω σε τελικό νικητή, αλλά θα πάω σε σύνολο γκολ. Κι επιλέγω την καλοπληρωμένη επιλογή των 2-3 γκολ, που πιστεύω ότι είναι και η πιθανότερη.

Καλή επιτυχία.