Εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία και Γαλλία συν αγώνες Κυπέλλου σε Ελλάδα και Ιταλία. Αφού δεν έχει παιχνίδια από Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, θα ψαχτούμε σ' αυτές τις διοργανώσεις για παιχνίδια.

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις, όλες από Πρέμιερ Λιγκ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ, 1 (1,80).
Πολύ σημαντικό παιχνίδι στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Αμφότεροι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη και καίγονται για βαθμούς. Η Νόριτς μπορεί να πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στην Εβερτον πριν δέκα μέρες, αλλά γενικά παραμένει ομάδα έδρας. Και γι' αυτό θα εμπιστευτώ τη Σαουθάμπτον ότι θα κατακτήσει απόψε το τρίποντο, έστω και δύσκολα.

ΓΟΥΛΒΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ, 1 (1,81).
Η Γουέστ Χαμ μπορεί να έκανε τη μεγάλη έκπληξη της τελευταίας αγωνιστικής με το διπλό επί της Τσέλσι, αλλά η Γουλβς είναι ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα σ' αυτό το ζευγάρι. Οι Λύκοι παλεύουν για ευρωπαϊκό εισητήριο και με τρίποντο απόψε παραμένουν στο κυνήγι της τετράδας, που θα τους ανοίξει τη πόρτα του προσεχούς Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΟΤΤΕΝΑΜ, 2 (2,74).
Αναμφίβολα  το μεγάλο ματς της αγωνιστικής, έστω κι αν καμία εκ των δύο δεν κάνει καλή σαιζόν. Τουλάχιστον οι Πετεινοί έκαναν το μεγάλο βήμα με την αλλαγή προπονητή και ήδη έχουν αρχίσει την αντεπίθεση. Ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι συνεχίζουν απτόητοι με τον κωμικό Σόλσκιερ και συνεχώς βουλιάζουν στη βαθμολογία. Η τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων δείχνει ξεκάθαρα προς τη πλευρά των φιλοξενούμενων και αυτούς επιλέγω ως νικητές απόψε.

Καλή επιτυχία.