Καλημέρα. 

Μέρα με μεγάλα ντέρμπι η σημερινή και όλα σχεδόν τα μεγάλα ονόματα της Ευρώπης να αγωνίζονται, αφού μεσοβδόμαδα έχουν και υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτά είναι τα παιχνίδια που έχω επιλέξει για σήμερα.

ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΑΡΝΣΛΕΫ, 1 (1,80).
Μια απ' τις δυνατότερες έδρες της Τσάμπιονσιπ διαθέτει η Κάρντιφ. Και σήμερα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο που θα την κρατήσει σε θέση βολής για την πρώτη εξάδα. Η Μπάρνσλεϋ είναι τελευταία στη βαθμολογία και ειδικά εκτός έδρας είναι σάκκος του μποξ. Αγγλία εκεί και όλα γίνονται, αλλά πολύ δύσκολα θα σπάσει αυτός ο άσος.

ΜΑΝ. ΣΙΤΥ - ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (1,75).
Κάποτε ήταν το μεγάλο ντέρμπυ της πόλης. Και τώρα έφτασε ο άσος να πληρώνει ψίχουλα. Εχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι κόκκινοι βλέπουν τους μπλε με τα κυάλια τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό, χωρίς πολλά λόγια. άσος και όβερ εδώ.

ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, 2 (2,52).
Η στατιστική δείχνει ότι η Λάτσιο είναι πανίσχυρη φέτος στο γήπεδό της. Αλλά δεν έχει παίξει με καμία απ' τις μεγάλες ομάδες ως τώρα, εκεί μέσα. Για τη Γιουβέντους, το συγκεκριμένο γήπεδο είναι σχεδόν πάντα η πιο ευχάριστη εκδρομή. Κι επειδή οι γιουβεντίνοι είναι ψημένοι σε τέτοια ματς, περιμένω ότι θα συνεχίσουν την παράδοση και θα πάρουν τη νίκη γι' ακόμα μία φορά.

Καλή επιτυχία.