Νέα σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με την οποία διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, πέτυχε ο ΑΟ Λαμίας ο οποίος στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (21/12) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Pre League, επιβλήθηκε με 3-0 σετ (17-25, 21-25, 21-25) των Μακεδόνων στο κλειστό των Κυμίνων.


Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της τόσο για τον α' γύρο του πρωταθλήματος όσο και για το 2019 και πλέον έχει χρόνο να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να είναι έτοιμη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή που ακολουθεί λόγω των Άγιων ημερών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 

Η ομάδα της Λαμίας, κάταφερε να πάρει μία ακόμη “καθαρή” νίκη που ήταν και το ζητούμενο σε ένα ακόμη ματς με ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας και έτσι έφτασε στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές και το απόλυτο των 12 βαθμών που ήταν και ο μεγάλος στόχος που είχε τεθεί μετά την ήττα στο “Ζηρίνειο” από τον τοπικό, ΖΑΟΝ! 

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Δορούκα, Μητακίδου, Τσοχατζή, Τσιμαφέγιεβα, Δήμου, Ζιώγα / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Δ., Τζειρανίδου Σ., Καμανά, Παπαζή.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Σαββίδου, Παπαδοπούλου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς, Φαλιάγκα / Μάρκου (λ), Κλέτσα (λ), Καϊμάκη.