Για ένα ακόμη παιχνίδι η Λαμία έδειξε χαρακτήρα, πήγε το παιχνίδι στο ρυθμό που ήθελε, απείλησε και προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε από μια στημένη φάση.

Έτσι με τον πόντο που πήρε, εδραιώθηκε στις ομάδες που θα ερίνια στην κορυφή του ομίλου των lay out και θα είναι ρυθμιστές του υποβιβασμού.

Αναλυτικά

Μετά το κακό πρώτο ημίχρονο, Ατρόμητος και Λαμία... ξύπνησαν στην επανάληψη. Οι Φθιωτοί προηγήθηκαν με το γκολ του Τουράμ, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Βέλλιο και το 1-1 περισσότερο... βόλεψε τους φιλοξενούμενους!

Ατρόμητος και Λαμία σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό με τους φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που μένουν εν τέλει ευχαριστημένοι με αυτό...

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-3-3. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Κιβρακίδης, Ρισβάνη, Γούτα, Κατράνη. Αμυντικός μέσοι ήταν οι Μάντσον, Χαρίσης, με πιο προωθημένο μπροστά τους τον Ουγκράι. Δεξί εξτρέμ ήταν ο Μανούσος, αριστερό ο Ρόσα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βέλλιος.

Από την άλλη, ο Άκης Μάντζιος κατέβασε την Λαμία με 4-2-3-1. Ο Καχριμάν ήταν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Ασίγκμπα, με αριστερό τον Σκαρντοβέλι, ενώ στα στόπερ βρέθηκαν οι Αντέτζο, Πλιάτσικας. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Σκόνδρας, Δημούτσος, με δεκάρι τον Τιρόνε. Δεξί εξτρέμ ο Βασιλόγιαννης, αριστερό ο Καραμάνος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Τουράμ.


Όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο γήπεδο Περιστερίου την Τετάρτη για το παιχνίδι του Ατρόμητου με την Λαμία, σίγουρα το... μετάνιωσαν μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Αυτό γιατί, οι φάσεις ήταν ελάχιστες, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ποτέ πραγματικά την αντίπαλη εστία και το 0-0 ήταν φυσικό επακόλουθο.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια δύσκολη στιγμή μπροστά στην εστία της Λαμίας με την φάση του 35' να είναι και η καλύτερη στο πρώτο μέρος. Τότε, ο Ουγκράι με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και γύρισε στον Μανούσο, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Δημούτσο. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ των Πλιάτσικα, Δημούτσου και Τουράμ τα οποία έφυγαν ψηλά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε από εκεί που είχε μείνει το πρώτο, δηλαδή με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν και να έχουν ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία. Πρώτη καλή στιγμή σε ολόκληρο το ματς ήταν με την είσοδο του Ούμπιδες, όταν ο Βέλλιος με κεφαλιά στο 64' έστειλε την μπάλα άουτ.

Από το 72' κι έπειτα είχαμε ένα... άλλο ματς! Σε εκείνο το λεπτό ο Δημούτσος βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Τουράμ, ο οποίος απέφυγε υπέροχα τον Ρισβάνη και πλάσαρε για το 0-1. Πλέον οι Περιστεριώτες έπρεπε να αντιδράσουν καθώς αυτή ήττα θα ήταν ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα τους. Έτσι, στο 79' απείλησαν με πλασέ του Ούμπιδες το οποίο έβγαλε ο Καχριμάν και στο 84' βρήκαν από μια στατική φάση την ισοφάριση.

Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Βέλλιος πήρε την κεφαλιά ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι αναζήτησαν και το γκολ της νίκης, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν με το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης (64' Ούμπιδες), Μάντσον, Ρόσα (54' Ανδρούτσος), Ουγκράι (75' Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Καχριμάν, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Βάντερσον, Δημούτσος, Βασιλόγιαννης (81' Βύντρα), Πλιάτσικας, Τιρόνε (65' Ρόμανιτς), Καραμάνος, Τουράμ.

πηγή: gazzetta
photo: reporeter-images