Ο Αστέρας Τρίπολης συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο το 200ό παιχνίδι του για τη Super League στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", καθώς επικράτησε με 5-0 της Ξάνθης, την πρώτη του νίκη μετά την 28η Οκτωβρίου! Η ομάδα της Πελοποννήσου ήταν χωρίς νίκη σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το 5-0 του Αστέρα Τρίπολης επί της Ξάνθης αποτελεί ισοφάριση της ευρύτερης νίκης του στην ιστορία του στη Super League. Είχε νικήσει με 6-1, πάλι πέντε γκολ διαφορά στις 22 Φεβρουαρίου 2015 τον ΟΦΗ και αυτό το ρεκόρ ισοφάρισε, αν και νίκη με το σκορ 5-0 έκανε για πρώτη φορά. Πριν από μια μόλις εβδομάδα έχασε με αυτό το σκορ στην έδρα του από τον Ολυμπιακό.

Ο Αστέρας Τρίπολης μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία του πέτυχε πέντε τουλάχιστον γκολ στη Super League, μετά το 6-1 που αναφέραμε παραπάνω. Με την Ξάνθη ήταν η πρώτη φορά που σε αγώνα πρωταθλήματος σκοράρουν πέντε διαφορετικοί παίκτες του.

Για την Ξάνθη είναι η βαρύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά με πέντε γκολ  διαφορά είχε χάσει και στο τελευταίο παιχνίδι του περσινού πρωταθλήματος. Ήταν το 7-2 από τον Άρη.

Η Ξάνθη δηλαδή έχασε με πέντε γκολ διαφορά το τελευταίο παιχνίδι του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο της και το πρώτο που βρέθηκε αντίπαλός της!

Η Ξάνθη δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όσα είχε δεχτεί συνολικά στα 15  πρώτα ημίχρονα όλου του πρωταθλήματος ως τώρα. Της είχε βάλει ένα η ΑΕΛ και ένα ο Άρης!

Βέβαια στο πρώτο ημίχρονο έχει ανάλογες επιδόσεις και επιθετικά. Μόλις δύο γκολ έχει βάλει σε 16 αγώνες στο πρώτο ημίχρονο!