Η δράση της Λαμίας με βασικό σκοπό την προσέλευση νέων παιδιών της περιοχής στο γήπεδο, σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα με πραγματοποίηση επισκέψεων στα σχολεία και τη διανομή δωρεάν εισιτηρίων στους μικρούς φιλάθλους της. Η υποδοχή που επιφυλάσσουν οι μαθητές στα μέλη της ομάδας είναι συγκινητική.


Οι παίκτες εισπράττουν τον ενθουσιασμό των παιδιών τα οποία με συνθήματα, χειροκροτήματα και εκδηλώσεις στήριξης δείχνουν πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Μάλιστα δεν έλειψαν και τα "ραβασάκια" για καλή επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ στις 15:00 στο ΔΑΚ.

Την Πέμπτη οι Μπουλούλης, Βλαχομήτρος και Νικολόπουλος βρέθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και συνομίλησαν για ώρα με τους μαθητές οι οποίοι υποσχέθηκαν την παρουσία τους στον επικείμενο αγώνα.Τη σκυτάλη πήραν την Παρασκευή δύο Δημοτικά Σχολεία.  Αρχικά οι Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης και Τζανετόπουλος βρέθηκαν στο 22ο Δημοτικό στην Ροδίτσα μοιράζοντας αυτόγραφα και χαμόγελα.


Στη συνέχεια οι Τουράμ, Κατσίκας και Κωστίκας επισκέφτηκαν το 19ο Δημοτικό στον συνοικισμό Ευρυτάνων όπου δέχθηκαν ερωτήσεις και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.


Τους παίκτες συνόδευσε η υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Παληαλέξη, ενώ στο 1ο Γυμνάσιο το "παρών" έδωσε και το μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ, Δημήτριος Κυρίτσης. 


Δείτε φωτογραφίες από το 1ο Γυμνάσιο:


Δείτε φωτογραφίες από το 22ο Δημοτικό:
Δείτε φωτογραφίες από το 19ο Δημοτικό: