Ισόπαλο με σκορ 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, Ολυμπιακός Λαμίας-Μαλεσίνα, σκορ που αφήνει γλυκόπικρη γεύση στην κάθε ομάδα, μιας και ήθελαν τη νίκη η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

Στο ουδέτερο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης, ο τυπικά γηπεδούχος Ολυμπιακός Λαμίας έδωσε χώρο στον αντίπαλό της στο πρώτο 20λεπτο, ενώ στη συνέχεια χτύπησε από τα άκρα και πέραν του τέρματος που πέτυχε, έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του.
Στον αντίποδα η Μαλεσίνα, είχε την κυκλοφορία της μπάλας, έφτασε μέχρι τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά, παρά μόνο από στατικές φάσεις.

Στην επανάληψη του παιχνίδι πήρε άλλη μορφή, οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν σε όλο το πλάτος του γηπέδου, έκαναν φάσεις και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ έξω από την περιοχή.
Οι γηπεδούχοι από τη φάση της ισοφάρισης και μετά έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές, κοίταξαν περισσότερο να διαφυλάξουν το σκορ, όπως και η Μαλεσίνα, που παρά την υπεροχή δεν μπόρεσαν να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ
17' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουρλεμάδη, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τσαντήλα.
18' 1-0, με κοντινή προβολή του Αφεντουλίδη, μετά από παράλληλη σέντρα του Κάντζαρη που βγήκε στην κόντρα από αριστερά.
31' Ατομική ενέργεια του Ευαγγελόπουλου, το πλασέ από το ύψος της περιοχής η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Β' ΜΕΡΟΣ
62' Ατομική ενέργεια του Κωτσαλά από αριστερά, θα μπει στην περιοχή και το πλασέ θα διώξει ο Τσαντήλας.
66' 1-1 με μονοκόμματο σουτ του Μπονόβα  στην επαναφορά έξω από την περιοχή, μετά από σέντρα του Νοεφώτιστου, οι αμυντικοί θα διώξουν προσωρινά και ο επιθετικός της Μαλεσίνας θα πιάσει το σουτ, ο Τσαντήλας θα αποκρούσει αλλά η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του.
67' Αποβολή του Ευαγγελόπουλου με 2η κίτρινη για διαμαρτυρία.
76' Προσωπική ενέργεια του Κωτσαλά, θα μπει μέσα στην περιοχή και θα κάνει το σουτ, η μπάλα θα κοντράρει στον Μάγιο και θα πάρει περίεργη τροχιά, ο Τσαντήλας με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός Λαμίας (Δ. Αποστολόπουλος)

Τσαντήλας, Φωτόπουλος (75' Γιώτης Α.), Σαϊτης (57' Γιώτης Γ), Μάγιος, Αφεντουλίδης,
Παπαϊωάννου Γ, Κάντζαρης (89' Αποστόλου), Ευαγγελόπουλος, Στρατομπέρδα, Καμίδης, Παπαϊωάννου Χ.


Μαλεσίνα (Αγγ. Κυριάκος)

Παπαμάρκου, Σέττος, Τσίντζας, Ξηρομερίτης, Νεοφώτιστος,
Καλλής, Κωτσαλάς, Λελούδας, Δουσιώτης, Φουρλεμάδης, Μπονόβας.


Φωτορεπορτάζ