Η ΕΠΣ Φθιώτιδας γνωστοποίησε την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για αναβολή της 12ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας, λόγω του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Ολυμπιακός την Κυριακή 12/1 στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμίας, εν τούτοις αυτό δεν θα γίνει.


Το Speaker.gr, έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από αρκετές ομάδες της Κατηγορίας μόλις δημοσιοποιήθηκε το Δελτίο Τύπου της ΕΠΣΦ και πρόεδροι ομάδων μας τόνισαν πως δεν επιθυμούν να αναβληθεί η Αγωνιστική, μιας και θα τραβήξει πολύ η διακοπή του Πρωταθλήματος.
Μάλιστα διερωτήθηκαν πως πάρθηκε αυτή η απόφαση χωρίς να ερωτηθεί κανείς.


Εμείς με τη σειρά μας επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Κώστα Σακελλάρη, όπου μας τόνισε πως έγινε και ο ίδιος δέκτης διαμαρτυριών, και πως η απόφαση είναι άτοπη και αυθαίρετη, η οποία πάρθηκε από τα δύο εκ των τριών μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος χωρίς καν να συγκληθεί.
Όπως μας είπε, σε ανάλογες περιπτώσεις που αγωνίζεται η Λαμία εντός έδρας, απλά αλλάζει η ώρα διεξαγωγής των τοπικών συναντήσεων, για διευκόλυνση όλων που θέλουν να παρακολουθήσουν την πρώτη ομάδα του Νομού στη Μεγάλη Κατηγορία.
Μάλιστα χαρακτήρισε περίεργη την απόφαση αυτή και ανέφερε πως θα συγκληθεί η Εκτελεστική Επιτροπή και θα παρθεί η απόφαση για μετατόπιση της ώρας έναρξης κατά μία ή και δύο ώρες πιο πίσω.

Έτσι σε συνδυασμό με τον λάθος ορισμό παιχνιδιού του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, που συνέπεσε κατά μισή ώρα με αγώνα της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία μέσα στον Δεκέμβριο, τα μέλη της Επιτροπή Πρωταθλήματος πέφτουν σε δεύτερο ατόπημα.