Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, η ομάδα Κ19 της Λαμίας φιλοξένησε το μεσημέρι της Κυριακής 12/1 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36’ χάρη σε τέρμα του Μαρίνου 0-1 ενώ ο Μπουλάρι στο 43’ έκανε το 0-2. Η Λαμία με την έναρξη της επανάληψης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και μείωσε με τον Νικολόπουλο σε 1-2 ενώ είχε και 2 δοκάρια, για να διαμορφωθεί το τελικό 1-3 στο 80΄ με τον Τσάβο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Επαμεινώνδας Κολορίζος, με βοηθούς τους  Γεώργιο Λιτοσελίτη και  Χρήστο Δόσκορη όλοι του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς, Μητσόπουλος, Φετεινίδης, Τσώκος, Πατσάνι, Φουσέκης (75΄ Παπαθανασίου), Νικολόπουλος, Δεληγιάννης (46΄ Μεσουρούνη), Τρούμπουλος, Σπαθούλας (Οικονομίκος Μ.)

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Στουρνάρας, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Νικόλης, Μαρτίνης, Μπέλιτς (Ντότης 84’), Φέκκας, Μαρίνος (Καράκουτης 84’), Σουρλής, Αρσενίδης (Γεωργακόπουλος 75’), Μπουλάρι.