Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3.


Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 10΄ ο Θεοδωρίδης, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 47΄σε 1-1 με τον Φουσέκη, το 1-2 σημειώθηκε στο 54΄ από τον Ζορμπά και το τελικό 1-3 για τον Αστέρα στο 92΄ με τον Θεοδωρίδη.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λεωνίδας Σταύρου, με βοηθούς τους Χρήστο Δόσκορη και Γιώργο Λιτοσελίτη, όλοι του συνδέσμου Φθιώτιδας.


Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πατέρα του προπονητή της Κ19 της Λαμίας Απόστολου Παπανικολάου ο οποίος έφυγε χτες από τη ζωή.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Σόμογλου, Φετεινίδης, Κουδουνάς, Μητσόπουλος, Δεληγιάννης, Πατσάνι (46΄ Κωστόπουλος), Σπαθούλας, Τρούμπουλος, Μεσουρούνη (84΄ Καρακώστας), Φουσέκης (71΄ Οικονομίκος Μ.), Τσώκος (80΄ Παπαθανασίου)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χριστοδούλης, Γουσέτης, Παπαδόπουλος, Ζορμπάς, Γλυνός, Τανουσάι, Ματθαίου (87΄ Παπαγεωργίου), Κανελλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μιχόπουλος (91΄ Αλέμης), Τζίμας.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: